onsdag 7 mars 2012

Det morbida partiet - skickar lite hat åt rasisterna idag.

Är det någon som reflekterar över att sd står för samma sak som 30-talets judehatare gjorde? De har bytt ut jude mot muslim, och så kör de på. De värvar unga pojkar, pojkar som tror att de vet allt om världen, trots att de inte ens vet i vilket hål de ska stoppa in kuken i, då de ska knulla sin morsa.

Ah. De flesta har nog tänkt tanken. sd = vansinne.

Är det inte fördjävligt att historien inte lärt oss någonting? Är det inte fördjävligt att idioter som den där Adolf Åkesson tillåts lipa över invandring, då han inte ens förstår begreppet? Är det så att man alltid, i all evighet, ska härstamma från samma sten, vid samma å? Mhm. Då är mänskligheten förlorad. Grattis idioter, ni vann. Ni vann döden. Ni vann slutet. Ska ni fira från graven?

För och främst, vi, människan, vi är ett flockdjur - och vi var nomader en gång i tiden. Det är det moderna samhället som stängt in oss i städer, städer som en del människor aldrig lämnar; städer som gör att det finns en växande skara människor i sverige som är RÄDDA för naturen. Vilket är bissart, men ändå inte rasistiskt.

Sambandet är ju dock glasklart mellan rasister och de biologirädda dårarna - de är båda rädda för något de inte har en aning om vad det är. Den ena gruppen, rasisterna, tror att man kan dra alla från en viss religion över en kam, som om individualismen skulle vara helt bortsopat där, den andra gruppen tror att allt i naturen är farligt. Typ. Sjukt, men harmlöst, så länga vi inte drabbas av en zombieepidemi och måste fly till skogen.

Vi tar en sak i sänder. Att vara rädd för invandrare är larvigt. De som påstår att de är det är egentligen är rädda för något annat, som förändring och någon nytt. Ok? Allt annat är skitsnack. Vi behöver inte lyssna på ett anus då det pratar. Det säger ändå bara prutt. Alla invandrare som kommer till sverige är inte muslimer. Ändå är rasisternas nya favoritargument det om massinvandring. Vad ska man säga om det? Ingenting givetvis. Det är för dumt, men det är pojkar som hörs, och pojkar hörs. Det vet alla som har haft med pojkar att göra.

Rasisterna gillar att demonisera religionen islam. Fine, det är en vidrig religion på sina ställen. Men det är kristendomen - och merparten av alla andra religioner, också. Argument som: "de är rädda för demokrati", funkar inte då de är lika anusstinkande som deras andra argument. Hur kan de då komma undan med att säga så? Det gör de inte. Alla som kan sin verklighet vet att det är skitsnack, men, vi pratar om unga, omogna pojkar. De behöver inte ha rätt för att få låta mycket och indignerat om vansinnet.

sd. Dra åt helvetet. Ni FÖRTJÄNAR inte en seriös debatt. Ni förtjänar förakt, för att ni borde veta bättre. Eller klickar ni gilla på Hitler och hens gärning?


Du, rasistsvin, du och dina jävla vidriga idéer ligger bakom terrordådet i Norge. Dra åt helvete.


ab

5 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Det är hej då åt anonyma idioter. Har jag ju sagt. Idioter.

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Den svart-bruna sörjan med de enkla svaren på svåra frågor kletar ner. Ibland undrar man om man vaknat upp i tredje riket.

Simsalablunder sa...

Bra rutet Fredrik. Och så gillar jag din skrivning Adolf Åkesson. Det retar sd-tönta till att sprängas av för högt blodtryck.

Fredrik sa...

Han heter ju Adolf Åkesson. 8)