tisdag 18 oktober 2011

Juholt. Roove. Bildt.

Jag är fortfarande jävligt störd på alla som snackar om Juholt; alliansen vann så jävla fett på den mediala härjningen som karln utsattes för. Känner ni till Carl Roove? Om inte, då ska ni vara glad. Det är en av ondskans främsta hantlangare. Med lögnen som vapen attackerar han sina motståndare; de flesta av er har kanske förträngt då ketchupmannen ställde upp i presidentvalet för några år sedan. Hans initialer var JFK, vilket gjorde det skenheliga USA fnoskigt. En NY JFK?

Killen, JFK, var dekorerad krigshjälte. Det var en riktig superkandidat.

Så vad gjorde USAs motsvarighet till alliansen? Jo, med Carl i spetsen intervjuades ett gäng gamla veteraner, som ljög ihop en tjurbajshistoria om hur herr Kerry var en fegis och hade... ja. Det är oväsentligt. Det var en lögn.

Det var dock en lögn som påverkade valet. Trots att fakta till slut kom fram om att John Kerry inte alls var den som lögnerna påstod att han var, fanns skitsnacket kvar i folkets minnen.

Kommer det att ske i vårat land? Är Juholt bränd? Vi får se. Jag har inga höga tankar om svensken. De går på furirens lögner ideligen. De fattar inte att då F.R. pratar om välfärdens kärna, så menar han att välfärden ska krympas till en kärnas storlek.

Dags att vakna?

Just ja. Har ni hört? Utrikesministern är misstänkt för folkmord, och det är INTE en lögn.

(ab. ab2)

3 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Kanon!! Ögon måste öppnas!

Fredrik sa...

Jag tror vi måste tvinga upp dem. Med våld. Mycket mycket mycket våld. Tragiskt nog. Hjärntvätt deluxe.

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Hjärntvätt är högerns vapen. Men visst måste vi börja ingripa för att kunna avprogrammera.