lördag 15 oktober 2011

Jag måste skriva det här. Det är ERAT FEL!

Ni, som handlar eran skit på ICA utan att bry er om att ICA skänker pengar till "den nya välfärden", som använder alla sina resurser till att bekämpa just välfärd - nyliberalism är inte utan ironi ser det ut som - jag har en gås oplockad med er.

Alltså...

Det handlar inte om Juholt och att han faktiskt visade sig vara oskyldig till det som media försökte måla (måla? Jag menar NAGLA) fast på honom - det handlar inte heller om att den nya ledaren för stureplanspartiet, som hade gjort exakt som Juholt, men tydligen ska klara sig från från att springa gatlopp bland Bonnierkartellens borgerliga skribenter, eller vilken högertidning de nu skriver för. Det kan vara värt att observera att aftonbladat bara är socialistiskt på ledarplats, samt på kultursidorna, sopan Lena Melin skulle lika gärna kunna skriva på DN.

Nej. Det här handlar inte om det haveri till verklighet som vi matats med nu på slutet.

Det handlar om er smak, och det handlar om de som bestämmer vilken smak som ska få råda. Då Jan Guillou klämde ur sig: "Bonnier hatar all kultur som inte de själva ger ut" satte han verkligen fingret på problemet. Bonnier är inte en dator. Bonnier styr av människor. De styrs av människor som bestämmer för dig vad du ska få gilla och inte gilla - de har missbrukat den makten otaliga gånger, det är dock redundant. Just nu.

Problemet är att denna idiotifiering som pågår gör vårat kulturutbud korkat; vi tillåts inte välja den kultur som förlag som Vertigo ger ut, de får inte plats på bokhyllorna i de affärer som ÄGS av Bonnier. Varför? Bonnier har monopol på marknaden. Hur det kommer sig, då vi trots allt allt som oftast får höra att högern hatar monopol, är enkelt att förstå; det är statliga monopol högern hatar. Dumma oss. Hur kunde vi tro att det gällde båda sidorna? Med argument som: det är bättre att det är privat, trots att det blir sämre enligt all forskning, känns det som att man inte behöver tillägga något - vansinnet har redan vunnit.

Det vansinnet har sett till att jag inte kommer att få se den film som jag såg fram emot så till den grad att jag inte har kunnat skriva om det här på ett halvår. Jag har inte ens kunnat läsa på om det. Det smärtar för mycket. Det smärtar att de som ger dessa utprånglare av det medioker skit kärlek, det är ni.

Men ni är för dumma för att fatta det.

Konsekvensanalys saknas. Jag hatar er. Dö.

AtMoM RIP! Ni som sett american pie och gillat den: dö. ni som gillade idiotisk Beckfilm nr 25: dö. Ni som klickad kela med James Bond, bara för att någon kritiker sa att den nya Bond var det nya svart: ni är hjärndöda. Dö. Ni som föredrar att köpa Dan Brown före William S Borroughs, ni kommer aldrig att utveckla er från det primatstadium ni för evigt är dömda att kräla i - ni vågar inte. Ni utsätter aldrig eran hjärna för frågor som smärtar, det är enklare att gå med i en facebookgrupp. J A G H A T A R E R. D Ö.

12 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Vilken ynnest! Att få vara en del av en dröm. Det är fan i mig stort. :D Fy fan. The love!

ICA. Ingen VET avd ICA står för. Ica vet det nog inte själva. Men om man tänker efter lite så kommer den där köttskandalen fram ur minnets dunkla vrår. Snart kommer det bara att gå att handla: eldorado, garant och ica egna märke på ica. Mångfalden som den fria marknaden ger oss... Mmmm.

...

Nu måste jag tokrunka. Jag är uttråkad. :D

Petri sa...

Shit alltså... Du skulle fan behöva gå upp i en ring och fightas loss lite. Verkar vara en hel del skit gömt där inne med tanke på alla frekvent återkommande dödsönskningar man läser här.

Fredrik sa...

Jag är så otroligt bitter. Att just den här filmen inte blir av... Och motivationen: inte något lyckligt slut, samt ingen kärleksrelation... Måste alla filmer vara exakt likadana?

Det blir inte bättre för att jag är sjuk heller. 8)

Men jag håller med, jag skulle nog må bra av lite smärta. Kanske. Hehe

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Det står i posten. På slutet. 8) AtMoM. Den som inte klurar den ska ha spö. ;) Typ.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Men googla kvinna. 8)

Jag vet redan var du bor. Sånt tar jag reda på... mouahahahahahahaha

;D

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Seven är något helt annat. Det här är fantasy. Här är det monster och rymd inblandat. Seven är mer av en smutsig och vidrig bild av mänskligheten.

8)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

ååh Jag vet inte. Men jag vet att du ljuger... Du har sett den oändliga historien. ;)

En annan fantasyfilm är The naked lunch Men den är mest bara skruvad. På ett kul sätt. En annan fantasyfilm som är att rekommendera är Beetlejuice.

Det finns fler fantastiska filmer. The quiet planet earth är episkt bra. 8)

Skräck är alltid dåligt. men då det är bra, då är det bäst.