tisdag 11 oktober 2011

Det är Bildt det är fel på, inte Juholt. Massmord - bidragsfiffel. Vad är värst? Jag bara undrar. Seriöst.

Alla pratar om Juholt.

Det är förvisso ok. Rimligt, och viktigt.

Men... Seriöst.

Han har tydligen fuskat med hyran? Eller så har han haft en kass människa som tagit hand om hans affärer - jag skiter i det. Det är korkat. Det är jävligt korkat till och med. Alltså, det är inte korkat på samma hjärndöda nivå som då Wayne Rooney gick på bordell. Hej, alla vet hur jag ser ut, då ska jag gå på horhus. Jag är smart... men... Typ.

Nej. Det som gör det riktigt dumt är att det spär på ett politikerförakt som gynnar ondskan - alliansen. Borgare röstar. De vill försvara sin rätt att hjälpa samhället så lite som möjligt; de krigar för att slippa bidra till gemensam utveckling och omsorg - och de gör allt vad de kan för att motarbete demokratifrämjande verksamhet.

Tomma ord? Nejdå. Det händer idag. Det hände under förra mandatperioden. Det är vår verklighet. Det är vansinnet.

Men... Alla blickar mot Juholt alltså. Samtidigt som vår utrikesminister har händer fulla av blod från sin tid med Lundin Oil. Nu skulle man ju kunna tro att han var klar med den skandalen, och rimligtvis även avgått från politiska uppdrag för all framtid - och man skulle kunna få för sig att stormen mot Juholt bara är en bris i jämförelse med vad Bildt råkar ut för.

Men...

Det är givetvis inte sant, annars hade jag inte brytt mig att vara så fantastisk fyndig; Bildt möts av borgarmedias tystnad, trots att de två svenska journalister som sitter i fångenskap undersökte just Lundin Oil.

Det är en skandal att svenska folket låter sig våldtas såhär. Det är en katastrof att Bildt kommer undan med detta. Det är äckligt att det händer!

Men hey, vi klickar gilla på Reinfeldt, eftersom att det är ansvarsfullt att kasta ut folk i fattigdom. Men det är fantastiskt att belöna motståndare till demokrati. Saudiarabien någon?

Nej. I högersverige är jag mest bara livrädd för att bli gammal, för vet ni vad, jag har sett hur gamlingarna har det. Det är en SKANDAL! Jag hatar er. Näthatet FTW!

Och skicka Adolf Åkesson. Långt bort.

(dn. dn2. dn3. svd. svd2. svd3. ab. ab2. ab3)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tack!

På Aftonbladet sitter just nu en person som kallar sig journalist och granskar ALLA Juholts inlämnade räkningar till Riksdagen!

Och Aftonbladets läsare är engagerade!

Vart är vi på väg!

Fredrik sa...

Käpprätt åt helvetet. 8)

Men vi klickade gilla hela vägen.

Anonym sa...

Håller med! Bra skrivet och uppfriskande att läsa även om jag blir arg när jag tänker på hur lurade vi blir.

Lambresso sa...

Men varför kunde inte Sossarna vaskat fram någon annan kandidat till partiledarposten? När man fick reda på att hans sambo var dömd för bedrägeri borde varningsklockorna börjat ringa. Om man väljer en sådan partner kanske man tänker på samma sätt själv. Dvs att det är viktigt att sko sig själv i alla lägen. Annars håller jag med dig i sak.

Fredrik sa...

Jag är fan imponerad. Jag brukar vara tvungen att hata och rasa då jag skrivit om politiken. Borgare är bra på att vara väldigt jesusaktiga då det gäller martyrskap. 8)

Vänliga ord. En får tacke!

Lambresso: du kommer att se att detta drev är falskt. Men ingen kommer att ta ansvar för det. Det enda som folket kommer ihåg är att Juholt ljög om nåt. Trots att lögnen kom från någon annan.

Vansinnet är evigt. :D

C sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.