lördag 2 april 2011

Slaughterhouse - Power Mad - gammalt och jävligt bra!

Absolute power, hette skivanEn lätt patetisk företeelse är då man börjar försöka minnas gamla tv-reklamer. Ändå kan jag faktiskt sitta och prata med jämnåriga om: kommer du ihåg den där tandkrämsreklamen? Eller den där som mtv visade…

Ja. Alltså. Man borde ju kunna ägna sig åt lite roliga skit. Känner jag.

Som att minnas bra musik.

Kommer ni ihåg mtv at the movies? Det var ett program som visades på slutet av 80-talet, det var ett filmmagasin på tv, helt enkelt. Deras intro, under en tid, var från amerikanska heavy metal/thrashbandet Power Mad. Låten var även med i filmen Wild at heart, av han som gjorde Twin peaks, mr Lynch.

Dagens tripp nedför minnesallén är alltså den låten som Nicolas Cage hoppade runt till i Wild at heart.
Min fråga är: varför fick aldrig detta band chansen att slå igenom? De har ju allt ett bra band behöver?

3 kommentarer:

woodsmanfred sa...

Japp, detta va ju asgött och jag kan fan inte svara på din fråga men jag kan ju alltid ta en bira till... Skål på dig min digitala vän!

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Jag som alla dessa år trott att detta var en låt av Anthrax. Jag kollade aldrig upp detta då naturligtvis. Jag är nog minst 20 år efter i utvecklingen för jag tycker denna låt är bättre idag än då jag såg filmen.

Fredrik sa...

haha

Anthrax. :D

De har aldrig varit så bra. Men du har rätt, låten växer. Jag spisade den förvisso regelbundet då det begav sig. Det tackar jag BSP/abhinanda Mathias för. 8)

Skogis: Då skålar jag tillbaka! 8)