tisdag 26 april 2011

Kiliaster och Mad men

Jag orkar knappt hålla min ögon öppna. Men det gör mig inte det minsta. Jag kan ju sova. Så länge jag är frisk är jag nöjd. Den senaste sjukdomen var ta mig fan dryg och påfrestande.

Å andra sidan: ”Jag grät över att jag inte hade några skor tills jag träffade en man utan fötter”.

Vem är jag att klaga? Det skall dock till en haverist som Demirbag Steen, för att försöka skriva begåvat om en sådan sak. Hon skulle inte kunna skriva begåvat om så universums undergång hängde på det. Hon skulle skylla på Palestina. Och hon skulle försvara Israeliska massmord. Å andra sidan, ingen hade förväntat sig något annat. Hon är trotts allt en dåre/idiot.

Så henne tänker vi inte mer på.

Kiliasm då? En religion som hänger upp sin tes på siffran tusen. Varför inte? Om man helt seriöst tror att man tillhör ett utvalt folk, eller om man tror på ett något som förbjuder abbort för att det är mord, men samtidigt hyllar krig – och försöker rättfärdiga idiotin med att klappa folk på skallen…

Ja. Idioter kan ni va allihopa. Jag försöker att blunda för er. Men ni tränger er in i min hemsökta, vansinniga vrå av verkligheten. Er rasism och erat förtryck drabbar människor jag känner. Jag är emot våld. Men rasister alltså…

Nä. Jag grottar ner mig med min bok. Så återkommer jag i stor stil där jag förklarar att Mad Men, det är en riktig skitserie. Gillar ni den, då håller jag inte med er.

2 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Svimmade idag på jobbet. Ska till doktorn imorgon. Tänkte på en annan sak, Dilba är väl syster till den där nyliberala flatan? Jag som varit lite småtänd på Dilba i flera år. När det gäller kvinnor är jag fullständig idiot, skild som jag är också!

Fredrik sa...

Ta det lugnt! Svimma på jobbet? Det låter inte bra.

Demirbagarna är vackra. men onda. Som det brukar vara. 8)