fredag 29 juli 2011

Manifestationen idag. För allas lika värde - tänk att det finns de som motarbetar en sådan sak...

Manifestationen. Bra tal.

Ändå... Varför måste man försvara rasisterna. Det är oundvikligt att hamna där vi är, med den retorik som högern har. Minns Timbrodåren! Minns ni inte?

"För det fjärde, den generella välfärdsstaten är en dålig idé; jämlikhet är ett dåligt politiskt mål; den progressiva staten är i grunden antidemokratisk; föräldrar har rätt till sina barns uppfostran; tradition, religion och en borgerlig livsstil garanterar en dynamisk kapitalism och ekonomisk tillväxt."

Det känns bekant.

**

Lena Melin på aftonbladet, en kvinna som verkligen inte kan sin politik - jag kommer aldrig att glömma då hon gick ut och sa att Reinfeldt aldrig skulle privatisera vård. Tjena mittbena. Koppling mellan sossarna och Baader Meinhof är bara giltiga i fantasin på dårarna. Slutsatsen att Åkesson inte vågar göra politik av vansinnet är ju... Symptomatiskt för högern. Så fort det blir politik, på riktigt, då vill de inte vara med. Varför? Vad är de rädda för?

Frågan är retorisk. Vi VET vad de fruktar. Hellre Idol än tanke.

Ska man läsa politik på aftonbladet är det Wolfgang eller Linderborg som gäller.

Kulturmarxister. Jag är en kulturmarxist. Dårar. Jag ska införa sharialagarna. NU! Idioter.

Nå. Upp till kamp emot vansinnet! Krossa rasismen, sexismen och förtryckande högerpolitik.

**

Just ja. Timbrokillen som jag citerar, Roland satan dumjävul, har en idol. Rupert Murdoch. Han blev just tårtad. Allt som sker är inte dåligt. Även om det mesta just känns futtigt.

Ni som ser Idol. Vet ni om att ni ser på ett program vars vinst går till lögner? Ja. Murdoch har fingrar även i vårat lands media. Fy fan för det.

dn.

**

tillägg: Helle Klein briljerar i en analys
. Typisk kulturmarxist.

dn.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Roland satan dumjävul?

Bidra inte till näthatet!

Fredrik sa...

hoppla.

Jag bidrar allt vad jag kan till näthatet. Speciellt om hatobjekten heter Roland satans dumjävul, J. Norberg eller någon liknande.

Jag hatar att deras politik leder till förtryck. Det MÅSTE man göra.

Anonym sa...

Hur känns det att leva med alla dessa föreställningar om höger-konspirationer? Och dessutom vara dyslektiker, med begränsad förmåga att uttrycka sitt... hat?

Fredrik sa...

Jag kan uttrycka mig hur bra som helst. Uppenbarligen. 8) Men en del ord kan bli svårtydda - om man inte kan tänka utanför boxen. Kan du tänka utanför boxen?

Det finns inga högerkonspirationer. Alla VET vad högern går för. Det handlar om att stjäla från de mindre bemedlade, och ge till de som redan alltid har allt. Det är allmängiltigt.

Har du missat det? Vad säger det om dig? Egentligen?