tisdag 8 juni 2010

Vidriga nya värld

Då Israel i det senaste kriget mot sitt eget land och sin egen befolkning dödade 1400 höjdes bara de vanliga rösterna i protest.

Nu har nio människor av fel... färg dött, då vaknar världen. Man får döda de med fel religion och hudfärg, men inte vita! Klockrent budskap. Ingen ser det, men det står bortom all tvivel.

Så vad fan är det för fel på rasistaten Israel? Det vanliga. Arogans och likgiltighet? Nej, rå jävla ondska. Hatar man judar för det? Nej, varför skulle man det? Det är MÄNNISKOR som står bakom vansinnet, inte en religion. Religionen används som alltid för att rättfärdiga helvetet, men maktgalna äckel (människor) är ansvariga.

Rasistsvin. Kan ni inte bara lägga av?

2 kommentarer:

joy sa...

du verkar så aaarg, deeegen. :D

det tycker jag är bra.

Fredrik sa...

Jag gillar inte orättvisor.Det gör mig arg. Borgare, både de som kan dra slutsattser av sitt inhumana tänkande och de som inte kan, de retar mig kopiöst. Äckel.

Sen är Israelfrågan infekterad av idioti: folk rättfördigar dem bara för att de är judar, verkar det som. Som om det skulle göra någon skillnad. Rasister kan kalla sig vad fan som helst, stryk ska de ha.