söndag 20 juni 2010

RasistIsrael...

Och skitvärlden...

Tänk att det krävdes 9 "vita offer" för att få människor att förstå vidden av Israels jävlighet, då det gäller deras mordiska och juridikbefriade politik. De senaste 300 barnen var ju Hamasbarn... 1400 människor, de flesta civila, det brydde vi oss inte alls om...

Om Hamas är en terrororganisation, är det bara för att Israel har sagt det? Och så köper F Malm och dumjävlarna skiten rakt av? Men det är klart, Dilsa Demirbag-Steen har faktiskt sagt att vi ska sitta lugnt i båten (skämt?????), de gjorde faktiskt motstånd (på båten). Med åror, gafflar, matknivar och vattenslangar. Klart man ska skjuta dem i skallen då! Och sitta still i båten...



(en favoritbild)


Det är fan ganska äckligt.

Det är ganska sjukt att människor försvarar deras beteende och sedan tror att någon skall lyssna på dem, någonsin, och tro att det är en friskt tänkande individ. Moderatjävulen G Hökmark, är atfonbladet mörkrets krafter? I så fall, vilka ljusa krafter håller du på som rättfärdigar Israels övergrepp? De bör vara rätt grumliga...

10 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Visst är det märkligt men detta katastrofala spektakel har redan blåst över! Inte ens en parentes i historien blev det av detta!

Fredrik sa...

Nja. Alltså, nu har ju även Libanon bestämt sig för att skicka två båtar, varav en tydligen ska vara lastad med endast kvinnor. Eller bemannad (bekvinnad) med endast kvinnor. 8)

Hur som haver, det är lustigt att folk inte vågar kommentera alls då dessa ämnen dyker upp. Jag tror att folk är rädd för ordet jude, de kan ju bli kallade antisemiter. Vilket är hebreiska för nazist, verkar det som. aja. Facismen är vad de använder sig av.

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Så det fortsätter alltså? Men i medias ögon är detta över?
Såg nyligen en komedi med Adam Sandler då han spelar israelisk superagent som vill bli frisör. Den var faktiskt lite rolig men det var ändå massiv propaganda för Israel. Skickligt gjord propaganda.

Fredrik sa...

Jag gillar i och för sig den filmen. 8) Den är rolig och den slår faktiskt åt båda håll. Vilket är jävligt... vuxet. 8)

Jo, elendet fortsätter. Och Israel är ju inte rädda för att utnyttja möjligheterna som ges. Då världens ögon riktas åt annat håll passar de på.

Äckligt.

jöjj sa...

jag tycker allting du skriver om är HEMSKT!

Fredrik sa...

Jag tycker att det är hemskt. Och då skriver jag. 8)

jöjj sa...

that's the spirit!....
http://www.youtube.com/watch?v=DvnhQxrB68M

Fredrik sa...

Den skivan är jävligt bra.


fei

Razi sa...

Du är skrämmande opåläst, vuxna människa... skrämmande! Aftonbladet funkar för kändisskvaller och bantingstips, prova att öppna en faktabok i stället.

Fredrik sa...

Och då ska jag förstås läsa de böcker DU godkänner?

För alla fakta fel du oberopar: de äro... Ja. Inga alls, visade det sig. Och Aftonbladet klagar man med enkelhet på. De är ju en kvälstidning, alltså kan man välja att skita i allt de skriver och VÄLJA sina nyheter.

Nej du ficktjuven, du får nog ta och läsa på lite själv.

Här kan du BÖRJA. Sen kan du gå vidare med dina nya kunskaper, om du nu kan läsa.

http://www.chomsky.info/

Vuxna människa.