torsdag 19 april 2012

Vilse i pannkakstårtan

Jag har egentligen inte några åsikter om den där tårtan som folk har rasat över. Den ser ju helt vidrig ut, men konst ska väcka tanke. Det finns en gräns någonstans. Och jag tror att de flesta vet när de passerar den där gränsen. Det är inte svårt att inse då man kränker någon. Det är bara att tänka sig för. Tänker ni er för? Skulle ni vilja bli utsatta?

Jag skiter i vilket just nu.

Jag har fullt upp med mitt nya tv-spel. Det är mitt tredje av samma märke. Innan Sony fick bli officiella tillverkare av fredriks tv-spel körde jag givetvis på föregångaren AMIGA CD32. För er som inte vet vad det är, är det bara att beklaga. Men det visar också att det inte är kvalité som vinner, det är marknadsföring. Valfriheten begränsas av vilka som kan göra mest lögnaktig reklam och vem som har bäst kontakter.

En del säger att: så ska det vara. Jag säger att i en perfekt välrd, eller i en sund värld, är det mänsklighetens utveckling som är viktig. Inte en individuell ekonomisk fullträff. Men så är jag socialist också. Ni vet, en sådan som alltid arbetat för demokratins utveckling, kraftigt motarbetade av högern - som ändå försöker få det att verka som att de i själva verket låg bakom all form av demokrati.

Jag säger att någon är galen. Och vet ni vad, det är medvetet, för de vet att de ljuger.

Mitt bidrag till tårtgaten är följande:Gott!!!


När jag var liten var min frys fylld av hjortron. Jag ansåg att jordgubbar var exotiskt. Jag var norrlänning. Jag ÄR norrlänning. Men jag saknar tillgången på hjortron rätt mycket nu alltså.

Vi kan konstatera att laghockeyn är slut för i år. Skellefteå vann inte, tack och lov. Med en bättre målvakt hade de vunnit.

Så Mats Lavander, är det inte dags att ta ditt ansvar som kapten för Björklöven och komma hem till Umeå nu när du har fått ditt guld. Björklöven måste upp två serier i systemet. Din hjälp skulle vara oumbärlig!

8 kommentarer:

Tom S. sa...

Fuck tårtor. TV-spel rockar. Jag vet vad du pratar om. Kör lite sentimentala återblickar själv nu och lirar WipeOut. Ok, inte liiiika nostalgiskt som ditt men ändå. Om du är uppvuxen med alla gamla klassiska konsolspel rekommenderar jag att du börjar youtuba Angry Video Game Nerd. Hög igenkänningsfaktor och mycket komedi,

Fredrik sa...

Tårtan var till den lilla vattkoppssjuke dottern. 8) Här knullas inga tårtor.

Jag ska kika på det du pratar om. Jag gillar ju störda saker. Och du har mycket stört för dig. ;D

Jag såg för övrigt att Desultor intervjun o Close up var helt basserad på den här blogen. moahahaha Kul! haha

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

"Tårthistorien" kom mycket lägligt. Vi har en regering som återigen blivit tagna med byxorna nere och då borde det bli krav om avgång på stubben! Oppositionen sitter med öppet mål återigen och missar bollen. Ibland undrar jag om S och M har en överenskommelse om makten. Nåt skumt är det!

Sundin sa...

Ja, så hade jag också tänkt om jag var konstnär; ingen blir väl kränkt nu? Var går gränsen? Jag har väl inte passerat den? Jag kommer väl inte straffas till böter?
Och istället ägnat mig åt att väcka Tankar - som konst Ska göra.

Charlotte sa...

Jag säger att tårtor är den högsta formen av gott. Men även bakelser står högt i kurs. Blåbärsbakelser är en helt outstanding klassiker. Morotskaka har kommit att bli en ny favorit.

När det gäller bär gillar jag mest hallon, björnbär, blåbär. Jag är uppvuxen med hjortron, men jag gillar nog jordgubbar mer :)

Fredrik sa...

Tanken: Regeringen är fucked. Men. De har börjat vässa sina störda knivar. De är redo att ljuga ner hela världen igen. Jag mår dåligt.


Sundin/Stewe: 8) Så är det. För att citera en bra film: How do you know right from wrong?
Every being in the universe knows right from wrong, Mark.

K-pax. Bra skit!

C: Bär är bra skit 8) Men tårtor... Jag gillar det inte. Jag tycker att det är äckligt, nästan. Det ska vara frukttårtor om jag ska vara nöjd. 8)

Charlotte sa...

Men nu är du ju bara jobbig.

Fredrik sa...

För att jag inte gillar tårta? ok. 8) Du ska få stryk. ;)