måndag 16 april 2012

Gift er aldrig




Seriöst. Under andra världskriget skrev de märkliga saker i tidningarna. Eller?

6 kommentarer:

Charlotte sa...

Det får mig att tänka på den där sjuka debatten om äktenskap som jag hamande i med den där fotbollsfrun i AB.

Usch. Det var nästan så att jag började få hotbrev av försvarare av kärnfamiljen och giftaslystna kvinnor. Vad fan handlar det om??

Jag blev mörkrädd.

Fredrik sa...

Har du pratat med Malin? hoho Hon är i och för sig rolig att läsa. Men hon är som alla andra: en lite talibanan. Man måste rasa, de är ju störde, de där jävla talibananerna.

Charlotte sa...

Det började som en oskyldig refektion från min sida, typ..ehh, måste man försvara äktenskapet, vissa kanske mår bra av att typ göra slut..?

MEN DÅ. Folk RASADE!!! Deras argument var vansinniga. De var helt galna. Det var faktiskt läskigt. Du borde läsa det. Det ligger säkert ute än. På hennes krönikor på AB. Något om att hon ville hånga med Göran Hägglund...

SJUKT

Chief Rebel Angel sa...

Då borde hon gilla mig - jag har gift mig två gånger.
Eller, blir det också hemskt? :)

Spader Ess sa...

Mentala Talibaner, vad vore världen utan dem... :-)
Ingen skulle ju komma med upplysande insikter om trångsynthet på de olika radiokanalernas inringningsprogram om inte dessa fanns. För att inte tala om hur bloggarnas kommentarsfält skulle endast befolkas av samstämmig klokhet utan debatt.

Min eloge till den Mentala Talibanens uppfriskande dumhet. :-)

Charlotte sa...

Jag kan bara inte fatta att den här "debatten" existerar idag. Om folk vill gifta sig så fine för mig. Folk får väl göra vad fan dom vill.

Men att komma o anklaga människor som INTE gifter sig eller som HEMSKA VÄRLD skiljer sig/bryter upp från förhållanden som dåliga föräldrar, misslyckade etc är ju så medeltid som det kan bli.

Det finns så mycket som kan sägas om det här. Men det mest förvånande är dock att det ens existerar en diskussion kring frågan. Att det är EN FRÅGA.

Vad är det som DRIVER dem som väljer att lägga sig i andra människors val att göra slut eller inte? Jävla kristdemokrater.

Att sen också komma att blanda in barnen som nån slags känslomässig gisslan i diskussionen är bara lågt och så totalt jävla ovärt.