söndag 26 juni 2011

Önskan: Machine head. Verkligheten: ett rövslickeri av hysteriska proportioner

Jag satt i går och lyssnade ganska många gånger på den senaste låten från det kommande Machine Headalbumet. Jag hade tänkt att skriva lite om mina intryck och den fantastiska tes jag gav rötter.

Så slår jag på datorn, och min vana trogen slösurfar jag in på de olika tidningar som brukar ha nyheter att bjuda på.

Dagens vansinne är att det kommit en bok. En bok Om Reinfeldt. Mitt intryck är: det här är en sån där sak som företag eller sportklubbar släpper. Det skall inte kritiseras, det skall hyllas - lätt och glättigt. Det är bara det att det här är inte en hyllning till Foppa, eller en liten bok om lego. Nej. Det här är det fjäskigaste och äckligaste propaganda jag sett. På ett tag.

Räckte det? Blev dagen bättre? Nej. Dra åt helvete.

Det visade sig, föga förvånande att idioten bakom rasistsajten politiskt inkorrekt är medlem i SD. Han heter tydligen Kent Ekeroth. Grattis, idiot. (Läs om skiten)

och jag ville bara prata om metal...

4 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

En BOK om Reinfeldt? Var det inte bara en stencil? Fy fan vilket rövslickeri, du har fan så rätt!

Fredrik sa...

Det kanske var en pamflett. Vad vet jag. Jag känner att, spela roll, vad fan är det frågan om?

Rövslickeri en masse.

Tyskland på dig. 8)

Anonym sa...

Palme (landsförrädare) hyllas ju hela tiden. Då kan väl landsfader Reinfelt som kryssat Sverige genom finanskrisen på ett föredömligt sätt få åtminstone lite uppskattning?

Fredrik sa...

De som kallar Palme för landsförrädare är antingen rasist eller blådårar.

Att påstå att Reinfeldt har "kryssat" sverige föredömligt genom finanskrisen är så korkat att jag spyr. Jag spyr för att det är en ren jävla lögn att idioten gjort en enda sak, förutom att förvärra för landets industri.

Det är en borgerlig verklighetsbeskrivning, och den är åt helvetet falsk. Sanningen är att han klarade sig på en lysande grund lagd av socialismens sverige. Han gjorde flera hundra miljarder minus, men tack vare att han kan tänka kortsiktigt, för det är det enda borgare och rasister duger till, så satt han tyst OCH FICK EN DEL IDIOTER ATT TRO ATT HAN STATSMANNAMÄSSIG. IDIOTER.

Reinfeldt hatar välfärden. Har du läst hans bok? Hur korkad för man vara?