torsdag 2 juni 2011

Jag är osäker igen. Men på vad?

Hård vecka. Mycket jobb. Sena kvällar. Mycket musik. Senare kvällar. Mycket mer av allt... Tidiga mornar. Trött kille.

Jag säger ju det.

Jag är som alltid förundrad av verkligheten; där rasister verkar sårade om de kallats vid deras rätta namn.

Borgare klappar folk på skallen om man kritiserar massmord. Vad fan handlar det om? Skulle någon klappa mig på huvudet med liknande åsikter skulle jag spy - in your face. Som tur är inser folk att det inte är lönt att ge sig på en gud. Det slår gnistor om murarsleven! Och seriöst, de som är pro massmord... Ni förtjänar er egen medicin. Så enkelt är det. Jag hoppas ni slipper, för ni sprider ondska och hat.

Barnet klippte sig. Underhållande för mig. Inte för barnets moder som skulle jämna till håret.

Jag är dock fortfarande lite för trött för att orka ha något att säga.

2 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

Just det där med rasister är slående! SD:are är inte rasister säger dom... LUF och CUF-yngel håller med SD om deras invandrarfobier, men är inte rasister. Timbor tycker att invandrare inte ens borde få minimilön för att dom inte är tillräckligt produktiva när dom anställs, men dom är inte rasister fast dom skiter i om en viting är produktiv när denne anställs... Puke!

Fredrik sa...

Just timbroargumentet är ju lysande. Du vet, det ska inte finnas någon stat. Men man ska dömma folk som kommer från andra stater. Hur rimmar det med deras jävla individualitetsbajsande? Om det är individen det handlar om, då spelar det väl ingen roll vilket land de kommer från - vi är alla människor.

Nej. De vågar inte följa Ayn hela vägen i hennes resonemang. Det handlar inte om något annat än att utnyttja arbetskraft till ett så lågt pris som möjligt. Rasisterna är dock för korkade för att inse att de går borgarärenden. Eller så är de rent jävla onda.