måndag 6 juni 2011

Musik till dagen

SvensktJag inledde med "Clenching the fists of dissent". För att exakt så känner jag om denna dag. Nationaldagen.

Jag har inget emot att det finns en nationaldag. Den är bara jävligt meningslös.

Det är dessutom en borgerlig uppfinning. De hatar ju helgdagen 1 maj. Klart att de ska ha en dag att fira på de med. Så, de väljer en dag helt utan betydelse, helt utan förankring i något verkligt. Givetvis, det är trots allt borgare vi pratar om.

Vad pratar han om nu då, tänker de rasister och borgare som smygläser här och inte vågar ha åsikter. Jag ska förklara eftersom att ni är efterblivna, men just därför att ni är efterblivna kommer ni garanterat inte att förstå. Men ni kan ju prova...

I tidens början hade vi ingen nationaldag - eller, vi hade en, men ingen firade den, och det var inte en röd dag.

Borgarna har fuskat, krigat och svettats för att få den här dagen "upphöjd". Till slut fick de det.

Vad vann folket på det? Svensken alltså. Vad vann hon?

Ingenting. Men hon förlorade en garanterad helgdag. De bytte nämligen bort en dag som ALLTID var på en vardag. Till skillnad från nästan alla andra helgdagar. Vi förlorade alltså en garanterad ledighet, och vi vann en dag som inte betyder ett skit, idag, imorgon eller facking någonsin.

Om svensken hade velat ha en dag att fira hade hon kunnat ha valt 24-6 (i år). Midsommarafton. Den dagen har traditioner tillbaka till Hedenhös och längre, det är dessutom en dag då vi faktiskt firar - utan att tvingas dra fram en motvillig flagga, eller stirra på en kung som borde sitta inlåst på anstalt, med tanke på det mentala...

Hej då, annandag pingst. Hej och välkommen ytliga rasistskit.

Grattis sverige. Clenching the fists of dissent...ab om denna dag.

8 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

Suvve skrivet!

Fredrik sa...

oooh Tackar! :D Charmör. Det är något va... Du vill kunna verka ödmjuk om Finland får spö i fotboll? Du pratar för fel människa. Jag håller på Finland. I fotboll.

Pål Eggert sa...

1 maj ser jag som min motsvarighet till nationaldagen, men ja, vi har redan en nationaldag, om man nu menar en dag att hylla landet, tradtionen och sederna. Midsommardagen precis som du säger. Supa sig full, umgås med familjen eller bara folk man känner, äta gott och vara ute i naturen. Och dessutom rituell dans kring en förkristen symbol.

Tom S. sa...

Nationaldagen glöms fort bort av International Slayer Day. Sätt på "Reign In Blood" eller "Seasons In The Abyss" och slå en borgare på käften så kommer det kännas bättre.

Fredrik sa...

Tom: Taget. 8)

Pål: Ja. Jag skriver under på dina ord. 8) Jag har en fruktasvärd avision mot kristendom i allmänhet. Att dansa full, runt en fallos är metal! :D

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Understimulerad. Det är alltid understimulerad. :D Eller... så är det något annat.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.