söndag 12 juni 2011

Misstänkt hjärntvätt

Jag såg just klart sista säsongen av Heroes. Jag har kommit på vad som är problemet.

För er som undrade så finns här ett problem.

Problemet är följande: jag gillade serien Heroes. Den var kul, fantasirik och lite smånördig - precis som allt annat jag gillar nästan - men någon baktalade den. Då den andra säsongen kom hörde jag av skitmånga att det var mycket sämre. Jag vet inte om någon hade sett det, det verkade inte så, men sämre var det.

Jag hade inte tid att se det då det gick så jag kände att, skit samma då. Men då tid infann sig, och även dvd-boxen, då glodde jag igenom säsong två. Och helvete. Den var lika bra som första säsongen. Vad var problemet?

Var det någon som tyckte att serien blev sämre på riktigt, eller var det bara så att någon hade läst att någon tyckte det, och bara tagit det för givet? Jag är ganska säker.

Konspirationerna flödar!

Skit samma. Har ni tid över, se Heroes. Det är synd att det inte blir en säsong 5. De har fan både karaktärerna och konceptet.

Trevlig sändag!

5 kommentarer:

Charlie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fredrik sa...

Du har rätt. 8) Men serier är trevligt.

woodsmanfred sa...

Tyckte allt att den tappade lite i andra säsongen men dom lyckades lyfta skiten med råge i sista... Synd som du säger att folk inte gav den en chans för att skitsnacket startat...

Fredrik sa...

Skogis: jag gillade andra säsongen. Jag tyckte trean var lite tråkigare, men att fyran tog sig. 8) Hur som haver, det är bra skit.

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Jag blev lite galen i den serien och såg alla säsongerna på en helg. Jag märkte inte av någon försämring. Hade gärna sett en fortsättning men på sätt och vis var det ett bra slut på den också.