måndag 8 augusti 2011

Liquid sunshine - regn

Nybadad och galen.Jag hade en hel drös besökare igår. Det var ta mig fan rekord, sa jag stolt till min sambo. Jag är fan uppe i dina siffror snart.

Ja. Jag snittar 1500 besökare per dag, sa hon.

Jag bah, helvete.

Hur som helst. Alla dessa besökare har givetvis rötägg bland dem. Bland annat de som lever i den låtsasvärld där Euroarabia är ett faktum, och all ondska kommer från, ja, jag behöver väl inte säga vilken religion de skräckslagna amatörerna fruktar.

Jag menar... Hur dum får man vara? De argument som används är de bekanta: asien har ett par länder där det inte finns motsättningar mellan religionerna - förlåt, kulturerna - och det är beviset på att inga kulturer kan blandas.

Om de fick ett eget land - Euroidiotia - skulle vi slippa deras intellektuella våldtäkt, och de kunde inavla sig med varandra i alla evighet. De har ju liksom inte fattat att det är deras trångsynthet som leder till att människor hatar - oftast dem, eftersom att deras verklighet klickar gilla med Adolfs.

Rasister. Ni inte bara kan, ni ska dra åt helvete.

5 kommentarer:

Charlotte sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Stones sa...

Grattis!

Fredrik sa...

Jag ÄR hat. 8) Killing in the name of... hehe

Stenen: tack! Men grattis till vad? 8) hehe

martin sa...

Som om det finns en kultur i ett land. Har de hört talas om subkulturer? Att snacka monokultur i dagens Sverige är ett sånt jävla skämt, speciellt när det är en med rätta marginaliserad och döende subkultur som kräver att deras kultur skall härska och stampa ut de andra.

Fredrik sa...

Ja. Jag har inget att tillägga. 8)