söndag 14 augusti 2011

dags att syna vansinnet - rasismens retorik är som ett svart hål av verklighetsflykt

Den här bilden borde säga allt - för den säger allt om hur hjärndöd man måste vara för att tro på denna intellektuella våldtäkt
Ni har väl läst rasisterna klagovisa nu. Hört hur de skyller allt på "mörkhyade" troende å ena sidan och kulturkommunister å andra sidan.

Det sista är ju skitkul eftersom att även äckel som Fredrik Reinfeldt räknas till den skaran. För de dårar som tror att det räcker med att konstatera att herr Reinfeldt är lika mycket socialdarwinist som vilken högerledare som helst - det är en eufemism för fascist - för de människorna är det omöjligt att förstå hur vidrigt verkligheten vrider sig runt rasistdemokraternas retorik.

En frisk människa inser ju dock att det orimliga i att kalla borgare för marxister, det visar upp vilka tomtar vi pratar om. Man skall helt enkelt bara påpeka det vansinniga i deras vansinne: vilket är allt de talar om.

Jag har tänkt lite, och det bästa sättet att beskriva rasistdemokraternas oförmåga till att föra diskussioner förankrade i samma verklighet som oss, det är att se deras argument för vad det är: svarta, intellektuellt befriade, hål. Svarta hål. Deras argument är så korkade att de imploderar, och gravitationen gör att inget kommer loss från deras kärna av vansinne - inte ens ljus kommer förbi. Vilket gör att man inser varför de är idioter: de har nagelfarit deras egna slutsatser. För vad krävs det för att tro på teorin om eurabia? Det krävs frånvaro av hjärna. Det krävs något som förvrider deras verklighet - det krävs ett svart hål av vansinne.

De har några andra duma argument. De flesta går ut på att beviset för att vi inte KAN leva med andra religioner (läs kultur), är att det förekommer våld och orättvisor. De plockar själva ut vilka brott som passar i deras låtsasverklighet, de väljer ut lite argument som kan appliceras på deras rasism, och sen kommer det svarta hålet och gör sitt jobb: det förvrider allt till något oigenkännbart; där man med vetenskap kunnat bevisa att kriminalitet är klassbetingat, väljer rassarna att helt enkelt skita i det, eftersom att det inte plattsar i deras retorik, och så tar de intellektuella katastroferna den kortaste vägen mot vansinnet. Rakt upp i deras svarta hål.

Man skall inte ge sig in i debatt om detaljer. De har lärt sig en och annan siffra som, tagen ur sitt sammanhang, visar det de vill att det ska visa. Det är för övrigt något som stämmer in på alla borgares retorik.

Placera verkligheten i deras argument, den RIKTIGA verkligheten, och deras argument faller som träd i Brasilien efter att någon näringsidkare förklarat att skogsskövling är det nya svart.

Janne skrev jävligt bra om det idag. Han var även den som för fem sex år sedan påpekade att denna ideologi, den rasistiska och muslimhatande, hade fäste i USA och att det kom ut en jävla massa böcker i ämnet; jag såg ett reportage om någon dansk rasse. Jag såg boktitlarna i hans bokhylla. Det var inga faktabaserade böcker där inte. Det var idel vansinne.

Borgarna försöker prata om det. Men det går väl sådär... De försöker säga rätt saker, men då de faktiskt håller med om ganska mycket... Nja. svd. Borgerligt hat som kom på skam...

Just det: anonyma kommentarer tas bort. Obönhörligen.

6 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

Vansinnet är av Bibliska proportioner! En klick giriga idioter får tillsammans med en handfull stockdumma rassesvin bestämma dagordningen. Jag kvävs!

Fredrik sa...

Mäh. Inga anonyma kommentarer. 8) Hallelujha, som Leonard skulle ha sjungit. Vi bjuder på den va? Japp!

Stick dit--> http://www.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q&ob=av2e

lyssna. 8)

martin sa...

Jag tror att ingen mindre än Björn Söder i egen hög person skrivit ett pekoral som demonstrerar din slusats aldeles förträffligt:
http://www.louisep.net/blogg/node/2186

Hur mycket verklighet finns det i den där texten? Allt var skapat i Björns eget sinne.

Fredrik sa...

Ja. Vansinnet verkar vara det enda som består. 8)

Simsalablunder sa...

Jag som trodde hålet var brunt...

Fredrik sa...

Ja. Det hålet. 8) De åsikterna. Huga.