söndag 28 december 2008

Äckliga äckliga Israel

De, Israel, har en mycket speciell form av rättvisa; vi har sett den på våra breddgrader en gång, för några år sedan. Det väckte ilska, avsky och hat från hela den friska världen. Det var den engelska polisen som avrättade en elektriker som var på väg till jobbet via tunnelbanan i London. Han, som alla andra, började småspringa för att hinna i tid, för det blev han skjuten i skallen sju gånger. Orsak: han bodde i samma byggnad som misstänkta terrorister.


Israel gör detta dagligen. Med värre konsekvenser, eftersom att tveklöst oskyldiga alltid drabbas. Jag läste att de senaste aggressionerna riktade sig mot en polisstation där en ceremoni för nyutbildade poliser hölls. Och en moské.


Frågan blir alltså: när skulle vi tillåta Finland att göra så mot oss? Eller Lettland? Vad skulle vår reaktion bli? Är det, med tanke på det, konstigt att det föds en och annan självmordsbombare?


Israel hävdar sin rätt att försvara sig, men det känns lite som att slå ihjäl en mygga med granatkastare. Kan man sen, med det argumentet – självförsvar – inte se sin egen skuld till ett folk man svälter ut, mördar och förtrycker, då är det liksom ingen idé att en försöka snacka. Kom hit så får ni en smäll, det lär ju inte skada något viktigt. Hjärna finns det uppenbarligen inte tillstymmelse till.


Den nya dödssiffran är nu 271. Vi avrundar till 200. En Israel har fått sätta livet till… Det går alltså ca 200 till 300 palestinier på en Israel. Härligt att höra att Hitlers arv lever vidare, era äckliga jävla idioter.


Scum of the earth.

Inga kommentarer: