torsdag 9 augusti 2012

Uppdatering om status FD

Jag postade en bild på min senaste manikyr. För att visa att jag inte är osäker i min sexualitet, samt för att göra ett statement: Svart och vitt passar ihop, mångfald är bra - eller på ren fredrikska: dra åt helvete era äckliga rasister.
Ni kan tänka på Michael Jackson - jag tänker att ni rasister borde smaka cyanid. Det är skitgott. Prova!Nu hade jag inte tänkt att ha en bloggpaus. Den blev oavsiktlig. Någon på internetleverantörens bolag hade dragit ut fel sladd, och jag blev sittandes utan skiten i en vecka.

Vad ska man göra då?

Alla ska givetvis köpa nya Testament. Jag har inte gjort det, men för en gångs skull kan jag med säkerhet säga: JAG SKA HA DEN. I år har det annars varit dåligt på musikfronten för mig.

Så här ligger det till: Auberon hade en vecka kvar tills vi skulle in i studion innan jag och trummisen bestämde oss för att aldrig mera prata med varandra. Alla som känner till detaljerna garvar, jag med, nu. Då var jag jävligt less.

Nå. Sånt händer, ingen ska hänga upp sig på sådant. Men, jag tog en paus från att spela på en månad innan jag hade tänkt att köra igång igen. Ny trummis fanns och jag skulle göra om det som var kvar från ynglingens tid bakom pukorna. Ja. Då hände tre saker. Först beställde jag en ps3a, för att ha en konsol som dottern inte får använda - alla andra har hon bara tagit över, som om hon vore radioaktiv. Sen upptäckte jag Battlestar Galactica, och det var episkt på så många plan.

Men det stora problemet var då jag skulle se på Caprica, serien jag skrev om i förra posten - en prequel till Battlestar Galactica - jag skar mig. Inte så djupt, men väl problematiskt, ur ett gitarrspelande perspektiv. Det enda som var roligt var att min sambo nästan svimmade då hon såg mitt sår.

Men nu kan jag spela igen. Och jag har spelat igenom två episka spel på ps3:an. Jag känner mig redo för musik igen. Det kommer att bli fantastiskt.

 **

Ang. det pågående vansinnet:

Och som avslutning kan jag ju konstatera att Carl Bildt fortfarande kommer undan med allt - även ministerstyre. Upptäcker någon en porrfim där han våldtar barn, så kommer han undan med det. Jag är övertygad. Nästan.

Annie Lööf ska vara glad att hon inte är sosse. Se bara på vad som hände med Juholt och Salin.

5 kommentarer:

Charlotte sa...

Om jag inte får höra Auberon spela live kommer jag att ta livet av mig.

Fredrik sa...

Aj fan. Räcker det om jag själv spelar nåt? :D

Charlotte sa...

Det funkar. Om du sjunger.

Anonym sa...

Ja herregud, vilken uppmärksamhet David Bowie väckte när han hade halvlångt hår och målade naglarna... Och nu, över trettio år senare utmanar Fredrik den svenska trångsyntheten genom att vara minst lika progressiv!
Heja!

Fredrik sa...

Du har uppenbarligen inte träffat mina vänner. 8)

Ändå. Visst är det snyggt?