söndag 19 augusti 2012

Det där jävla talet. Går ni på det?

Man ruttnar ofta på verkligheten.

Där borgare skriver om historien för att verka som demokratiföreträdare - men egentligen är de demokratiförädare - stämplas alltid vi till vänster som vill ha solidaritet, för synder som vi inte begått, eller som ens är i närheten av den ideologi vi representerar. Rimligheten briljerar.

Det är till att göra det enkelt för sig.

Men den patetiska fårskallen till landsfader är ändå värst. Alla har glömt bort att han beskyllde Göran Persson för att vara långt från arbetarrörelsen pga hans löneökningar. Då tjänade de under 100 000. Nu har han lönerna med ca 30 000. Självkritiken existerar inte. Och då varken journalister eller vanliga hjärndöda anser att han ska stå tills vars för sin lögner kan han lalla vidare.

Historien kommer att visa att väljarna som klickade gilla på den politik som drabbar de mest utsatta, är de mest egoistiska idioter som haft rösträtt.

Hur som haver: fårskallen höll ett tal igår. Man baxnar, han säger alltså att Löfven har varit osynlig under sommaren. Vad i helvete, var finns självkritiken? Killen har duckat sig igenom haveri efter haveri. Ett kungarike för lite självkritik. Operera in självkritik i den jävla idioten.

Men det räcker givetvis inte med det. Killen som ägnat hela sin karriär som partiledare åt att plagiera sossarnas retorik, och sen haft mage att beskylla dem - sossarna - för att sakna politik, han gör det igen. Han plagierar Löfvens planer att satsa på infrastruktur och forskning bland annat, och alla jublar.

Min fråga är hur man tänker om man går på det? Är man så dum att man inte kan se bortom nästippen, eller skiter man bara i det för att få en möjlig skattesänkning som kommer att utarma vår välfärd ännu mer?

Nej. Jag blir fan förbannad. Inte på ministern som ljuger, utan de som går på idiotin. Det kräver liksom inte särdeles mycket för att se igenom skiten.

Uppdatering: Kommer ni ihåg Juholt? Han hade ett förslag om tunnelbana till Nacka som Reinfeldt avvisade - hånfullt så klart. Nu har Reinfeldt tagit det förslaget och gjort det till sitt. Valfläsk? Idioti? Eller är det så att han liter på väljarnas dåliga minne och ännu sämre omdöme? Här.

3 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Tyvärr lär de flesta vakna för sent! Vi har redan sett början på ett nytt fattig-Sverige med ökad utvandring som för 100 år sedan. Vi som vill ha ett mänskligare samhälle får helt enkelt börja om från början och kämpa emot så gott vi kan tillsammans. Inte minst för våra barns skull!

Fredrik sa...

Alltid för våra barns skull. Alltid. De är våra enda riktiga tillgångar.

Knapsu sa...

Bra att du orkar ryta till om. Själv har jag ruttnat så fullständigt på borgarna så jag pallar snart inte att peka på all deras skit och alla deras lögner.