måndag 20 augusti 2012

Konspirationsteorierna flödar

Kommer ni ihåg då alliansen kom till makten? De gav sig med full kraft på facket och a-kassan. De snackade om finansiering av a-kassan, vilket var en lögn och den blev till och med överfinansierad efter deras hutlösa höjningar av avgifterna - något som var olagligt. Alliansen sket i vilket och tutade på allt vad de kunde; de hade ju möjligheten att förstöra deras största fiende: arbetarnas solidaritet med varandra. Och de kunde använda pengarna som blev över till att sänka skatterna. Win win. För ondskan alltså.

Med det i åtanke känns det inte, hur jävla beklämmande det än må låta, inte omöjligt att deras angrepp på de yrkesinriktade linjerna är planerade med en satanisk list; varför inte se till att ingen kan ta ett byggjobb till exempel, då kan arbetsgivarna fortsätta att anställa folk, görna från andra länder, till underpriser, löner dumpas och allt blir värre. Exploatering enligt formulär 1.0. Borgerlig onanifantasi.

Här får man ha i åtanke att näringslivet, som är alliansens förlängda arm - därifrån kommer pengarna för att föra den människofientliga politiken, och framförallt propagandan - de arbetar långsamt, men målmedvetet. Jag ids inte gå in på det just här, ni kan kolla om mina inlägg om vansinnet som Timbro står för om ni vill ha en fördjupning. Men.

Det är sinnessjukt att man trots allt inte kan skaka av sig känslan.

De har ju inga problem med att försöka skriva om och förljuga historien, utan större protester från den hjärndöda medelklassen.

Nej. Jag säger inte att det är så. Jag säger att det inte är en helt orimlig fasa, om man tar i åtanke allt annat de gjort.

Jag mår illa.

3 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Jag är övertygad om att du har alldeles rätt idetta! Jag hittade ett häfte på ett pendeltåg redan 1987 som hette "Den nya frihetstiden" där allt som nu hänt och pågår beskrivs. Skriften var utgiven av dåvarande SAF med Charles Engelau som författare (Per Gyllenhammars svärfar!) Tyvärr blev jag så förbannad att jag slängde skiten. Det ångrar jag idag. Det hela är en statskupp som började med valutaavregleringen och mordet på Olof Palme.

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Lite kul från tuben.

http://www.youtube.com/watch?v=hxHHJwhgueg&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=_yaDmq7VKAg&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=IZoghPnWV1M&feature=player_embedded

Fredrik sa...

Jag vågar inte säga att jag är övertygad. men hade det varit en rättegång så hade åklagaren nog valt att visa på deras beteende, för att fastställa ett mönster. 8)

Länkarna... Ska kolla 8)