söndag 21 februari 2010

smärta


Jag gjorde illa mig just innan jul.

Stukad och jävligt. Men jag var inte hemma en enda dag.

Åt helvete med de som tror att arbetarna fuskar!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Emman säger: Aj så inåthelvette. Det ser inte ok ut. Jag hade tandvärk i julas men jag fotade aldrig så det får du inte se. Hoppas du läker ihop.

Fredrik sa...

Skulle i och för sig vara kul att se tanden. haha

Även om den smärtan brukar sitta I tanden, inte på ytan. Men jag har fortfarande ont. Lite svårt att ta stöd då man skall göra tunga lyft på jobbet. Jag var på akuten, men de sa: kom tillbaka på måndag, idag har vi inte några röntgisar påslagna. Men jag jobbade då...

Anonym sa...

Emman sa så här: Du får sluta göra tunga lyft för tillfället. Delegera de till nån annan. Det var svårt hos tandläkaren för mig för jag kunde inte öppna truten och ändå skulle käftis truga upp munnen och dessutom få in en spruta att sticka mitt i det ömma. Aj och aj.

Anonym sa...

Emman igen: Förresten måste jag göra så här att jag skriver mitt namn själv för blogger.com är dumma i huvudet och vill tvinga mig att joina dem för att få lämna kommentar i andras bloggar. Jag vägrar och då blir jag anonym. Incognito rocks. (det kan även vara så att jag inte fattar hur man gör men det vägrar jag givetvis erkänna).

Fredrik sa...

Jag vet hur det känns med dålig trut oxå. Minns... eller du minns ju inte. Jag har ju inte sagt... Jag fick ju en tandinfektion... eller en infektion i käken senast jag var uppe i Umeå. DET var inte kul. Jag lipade som ett barn. Och endast alvedon hjälpte. Fick nåt starkare, men det hjälpte inte.

Jag leder 8)