måndag 3 december 2012

DVD: Spider Man... something something

Alltså, det här kommer att bli en ganska kort text. Jag har sett nya Spider Man, och jag vill slå någon. Jag vet inte var jag ska börja. I alla tider har mantrat With great powers, comes great responsibility var en av seriens grundstommar som cementerat Peter Parkers personlighet. Det vi får är inget mindre än ett hån.

Jag försöker ser det på ett bra sätt, men jag kan inte. Peter Parker är numera en tönt med skateboard? Ingen tönt har skateboard. Lägg av Disney! Sluta att göra all kultur likriktad! Sluta göra underhållning för en kastrerad, lättskrämd kristen jävla dåre!

Jag vill inte ha alla mina favoritikoner förvandlade till medelmåttor.

Varför måste det mediokra ständigt få segra?

Jag kommer inte ens ihåg vad filmen handlade om.

2 kommentarer:

Spader Ess sa...

Fast en sak gillade jag med denna version. Peter/Spindelmannen hade egentillverkade nätskjutare och inte en kroppsfunktion.

I vissa detaljer tyckte jag att denna filmen närmade sig vissa delar av originalserien som jag saknat i de andra.

Men jag håller med, hans nördstatus är kraftigt sargad i denna filmen. Samt att jag saknar Mary Jane.

Fredrik sa...

Alltså, filmen hade sina stunder. Och att de har med Gwen istället för Mary Jane är egentligen inte ett problem. Mitt problem är snarare att de har berättat den här historien redan. Och att de håller på att våldföra sig på originalet.

8)

Det är mest JAG som är kränkt. FIlmen var väl gullig. Men, jag tänker Disney. Har du hört om Machine Heads senaste krig med Disney?

Disney är skit. Rakt igenom.