tisdag 11 december 2012

Det borgerliga, retoriska trumfkortet.

För er som gick på borgarnas lögner 2006 kan jag bara säga två saker: först och främst, ni är (var) nåt så jävulskt naiva att ni fan borde få spö. För det andra, ni blev lurade.

Vi ser det nu då allt blir sämre. Det vi vindrickande vänsterextremister varnade för har slagit in, föga förvånande. Borgarna sa då: vänsterpropaganda.

Sen då alliansen väl fick makten och man började se vartåt det barkade, då försvarade de sig med sitt trumfkort: ALLT ÄR SOSSARNAS FEL.

Skolan blir sämre och sämre, skolministerns förklaring då? Det tar tid att vända en atlantångare. Ja. Det tar uppenbarligen så jävla lång tid som 20 år.

Tillåt mig känna förakt för den idiotin.

Men det är klart, allt är sossarnas fel.

INTE.

3 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Skolministern förlitar sig på folkets och sin egen historielöshet och okunskap.
Björklund vill återförstatliga skolan och skyller på sossarna, men han var med och genomförde kommunaliseringen ihop med sossarna! Det skolministern kallar flumskola är moderat-folkpartistisk läroplan framlagd 1993-94! Jag håller med om att skolan bör återförstatligas och då gäller det alla skolor utan undantag. Ingen mer dränering av skatter ner till redan feta bankkonton!!

Anonym sa...

http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/bra-ar-for-hushallen/

Fredrik sa...

Oj. En undersökning av en bank som älskar moderaternas politik SOM UTELÄMNAT samhällets svagaste. Ja. Är det vad man eftersträvar, då är det skitbra. Jag gillar inte de som sparkar på de som har det dåligt dock. Så de där siffrorna säger mer om de som tog fram dem än om något annat.

Varför vågar inte borgarna vara annat än anonyma? Just det, för att ni är sämst.

Den där undersökningen är förmodligen gjord på Lidingö. Var det nåt annat människofientligt du ville?

Tankesmedjan: Ja. Att skylla på sossarna är det enda högern klarar av. Och att försämra villkoren för våra sjuka, gamla och svaga. Det är väl härligt! *spyr*