tisdag 16 oktober 2012

Nynazism? Nej, nyrasism

De tror att de kommit på nåt, rassarna, då de ger sig på en specifik religion istället för hudfärgen. Men det är samma argument och exakt lika mycket fakta.

Det spelar ingen roll hur många bevis mot deras världsåskådning som presenteras. De har Affe, en kille som (??) de ser som sin egen Noam Chomsky. Till skillnad från Chomsky har de dock varken fakta eller värdighet på sin sida. De har hat mot saker de inte förstår - och blir förnärmade om någon avskyr deras idioti.

De gör allt för att inte bli kallade rasister. Och vi ger dem väl det, de är ju någon slags ny rasism - trotts att det är exakt samma skit som tidigare, de har bara nya prefix. Så, från och med nu kallar jag dem nyrasister, för det passar deras vidriga idioti.

Prova byta ut deras ord kultur mot ras, i valfri text, det är liksom inte roligt.

5 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Joru. Om man döljer sin rasism i ett demoniserande av en specifik religion, då är man rasist. Eller som i ditt fall: nyrasist.

Kvasiintellektuella idioters kommentarer tar jag gladeligen bort. Dra åt helvete.

Simsalablunder sa...

Friskt Fredrik! De är för sorgliga de där nyrasisterna (bra ord).

Har gafflat med några på Ulf Bjerelds blogg, och då strikt hållit mig till ett specifikt ekonomiskt fält, faktumet att SD:s förslag om kraftig minskad invandring, med utgångspunkt från idag, innebär en minskning av konsumtion av varor och tjänster, dvs en efterfrågeminskning i ekonomin som leder till förlorade arbetstillfällen.

Jag ställde sedan frågan hur SD har tänkt sig lösa denna minskning
av den totala efterfrågan som uppstår om man genomför deras förslag.

Men det är lögn i helvete att få dem att hålla sig till det man tar upp. De tror att de alltid har förkörsrätt i allt som berör invandring och oavsett hur mycket man försöker förklara problematiken och att det är SD som är svaret skyldig, så landar det i vad DE tycker att man skall diskutera och de slingrar sig så länge de kan.

Ljus tål de uppenbarligen inte.
De är som vampyrer och brinner upp, och det tar först fyr i skallen på dem.

Fredrik sa...

Jag vet! 8) Det är ett bra ord. Det är faktiskt perfekt.

sd har aldrig argument för sin politik. Våldtäktssnacket är inget annat är luft. Allt har med klass att göra. I alla frågor. De som begår brott är de fattigaste - det är liksom bortom rimlig logiskt tänkande i deras argument. De har inte stöd för ett enda av sina argument i fakta. Precis som du säger så tål deras argument aldrig ljud.

De, sd, är ett vidrigare högerparti än de andra. Och de är vidriga. Tvinga cancersjuka att förnedra sig för att få fram fuskare som visade sig vara ett luftslott.

Hela alliansen är ett stort enda luftslott.

Punkt.

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Nu ska SD bli riktigt rumsrena. De har varit på kurs hos Schlingmann för att kunna regera med M efter valet. Tro mig, detta kan mycket väl hända.