lördag 19 september 2009

sinnesvart

Man lever i en frisk värld. På Aftonbladets hemsida står artikeln: Så får du kändisarnas rumpa, bredvid artikeln Förvridna kroppar, dagens skönhetsideal ifrågasätts. Om någon vill prata dubbelmoral. Världsklass.

SD pratar om att skapa trygghet, samtidigt för de en politik som står bredvid KD med allt vad det innebär om hot/hat mot LAS, tillexempel.

I Upplands Väsby talar ovannämnda KD om hur ansvarstagande alliansregeringen är som ger kommunerna extrapengar i dessa kristider. Att oppositionen bemöttes med hån om sedelpressar då de krävde samma sak är bortglömt, nu är det regeringen som gör det. Då är det bra… Lustigt nog inträffar detta under upptakten till ett valår. Hyckleri har aldrig varit en mer passande epitet på högern, och det är en epitet de prenumererar på.

Världen är frisk, det är bara det att de som har pengar också har makten. Annars hade vi inga hemlösa, inga utfattiga eller privata skolor där pengarna som skulle gå till undervisningen hamnar i aktieägarens fickor. De värden som borde styra oss är beskyllda för mord. Ridå.

Inga kommentarer: