lördag 22 augusti 2009

Bildt fönar håret i storm över Jorm

Våran utrikesminister är en dumjävel; han har, som anställd av Lundin Oil, varit ambasadör utåt till ett företag som begick (begår?) fruktansvärda brott mot mänskliga rättigheter. Kan han ha varit omedveten om det? Samtdigt som debatten gick varm om företagets agerande? Han har aldrig _ALDRIG_ fördömt deras handlingar. Han är nära vän med Rumsfeldt, och kretsen runt denne. Han var med och planerade det olagliga kriget mot Irak. Som för övrigt startades på rena lögner, om någon nu glömt det. Massförstörelsevapen min röv! USA är världens största massförstörelsevapen!

Nu senast vill han inte kritisera Israel, efter deras utspel, som är så dumt så att människor självdör då de måste höra idiotin. Att han inte vill kritisera Israel förstår jag, han står på deras sida. Han har då inte tagit ställning för Palestina någonsin, och anser att allt USA gör är av godo. Håller man på Bush ÄR man fan inte frisk.

Carl Bildt är alltså en dumjävel.

Och nu stormar det lite. Det ska bli kul att se hur den ormen slingrar sig ur detta. Rykten säger ju att han förstört UD. Det ska också bli kul att se då det uppdagas.

Dumjävel.

Inga kommentarer: