måndag 19 november 2012

Vansinnet. VANSINNET!

Samtidigt som jag försöker lyssna in mig ordentligt på senaste Testament, och ideligen tappar fart, rullar världen på. Och som den rullar. Seriöst.

Då det gäller Testament får jag be om att få återkomma. Jag är inte i mål. Jag ska ge skivan 30 lyssningar till. Efter det kan jag omöjligt ha missat något. Tror jag.

Världen har jag dock upplevt så mycket av att jag kan recensera den. Den är som vanligt vansinnig. Galen. Vidrig. Ja, till och med vämjelig.

Ni vet vad jag syftar på. Borgare som sitter i morgonsoffor och skyller pågående konflikt i Palestina/Israel på Palestina.

Jag säger det bara en gång. Hamas hade aldrig funnits utan Israels vidriga rasism. De hade aldrig haft en chans att få makt om inte Israel gång efter annan hade riktat sina dödliga vapen mot den stackars landremsan. Hamas förresten. Varför har vi i väst rätt att bestämma vad Palestinierna ska välja då de röstar? Vad i helvete, vi godtar Bush i USA och den Netanyahu i Israel utan protester? Är det någon som är värd terroristepiteten så är det dessa två massmördare. Kan JAG ogiltigförklara dessa val?

Men det är klart, blodet fastnar inte på deras händer, det tvättar media bort med kommentarer som: Irak har massförstörelsevapen. Eller: Palestina har vapen som de ANVÄNDER.

Vad fan förväntar man sig från ett folk som är så förtryckta som de som bor i Palestina.

Fredrik Malm är en idiot. Det har jag tyckt sen jag först kom i kontakt med hans vidriga retorik. Men hans insatts i morse i svt tar fan priset. Först påstår han att krigets upptrappning är IRANS fel. Japp. Iran. För att dölja vad som sker i Syrien. Sen säger han att Jonas Sjöstedts förklaring, att Netanyahu är en cynisk politiker som använder våldet för att kunna ena landet och vinna nästa val, är långsökt. Långsökt? Iran, Syrien, det är glasklart, men att någon vill befästa sin makt, det är långsökt? Och speciellt en idiot som Netanyahu som står till höger om högern... (och av en ren slump har alla Israels offensiver de senaste 16 åren skett i samband med nationella val)

Man får ha i åtanke att det är en jävligt stor del av Israels befolkning som, stor som i över 70%, som vill ha en "slutgiltig lösning" på problemet. Och här pratar vi inte fredssamtal, utan om något aldrig någonsin mer borde få ske.

Att påstå att det äcklar mig räcker inte.

Länk

4 kommentarer:

Spader Ess sa...

Håller med. Har alltid haft svårt för Israels översittarmentalitet och sedan jag för ett par veckor sedan läste ut boken "Morgon i Jenin" så blev det inte direkt bättre.

Fredrik sa...

Ja. Alltså, jag förstår inte hur det kan vara en höger-vänster vridning på den här frågan. Vad är det som man accepterar? Massmord? Hur svårt är det att bara säga NEJ?

Simsalablunder sa...

Konstigt att man överhuvudtaget tillfrågar en pajas som Fredrik Malm om något.

Den fjanten har ju själv lyckats diskvalificera sig från allt som har med trovärdighet att göra, när han valde att gömma sig i skuffen för journalister.

Fredrik sa...

Ja jävlar. HAhahahaha I skuffen. Jag var tvungen att googla. Hysteriskt!

Ja. Jag fattar inte att man kan fråga honom om någonting. Hamnade i ett blogginlägg av Jonas Sjöstedt där ha bemötte en anklagelse från sagda dåre.

Jag, alltså, jag hatar Fredrik Malm. Han är en idiot. IDIOT.