onsdag 22 september 2010

Pop-up-pumpkin




Jorå. Min dotter gillar denna skiva. Jag måste alltså gömma den. 4 år plus vinyler går inte hand i hand.

8 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

Fan, Jethro Tulls "Stand Up" med pop-up Tull var inte kompatibelt med min fyllepäron till kompisar fas vi var i 20-års åldern när det begav sig... 8)

Simsalablunder sa...

Tullarns Stand Up var ett trevligt omslag. Mitt ex försvann i ett flyttlass. Thick as a Brick var ett annat Tull-omslag som man inte ser var dag. Försvann samtidigt.

Simsalablunder sa...

Fyllepäron är väl f.ö. i närheten av en 4-åring i motoriskt sett. Eller är det kanske att underskatta en 4-åring? Förmodligen...

Fredrik sa...

4åringar och fyllon är samma skit. 8)

Vinyler är fan inget man kan låta ta platts tillsammans med andra människor. 8)

Snart ska jag rocka! hehe

Simsalablunder sa...

Så är det nog gällande vinyl. Men samtalsmässigt står sig 4-åringen bra mot fyllot. Jag tänker på svärfar som gärna ringer i fyllan och vill prata politik. Den nivån ligger långt under vad vilket litet barn i vilken ålder som helst presterar. Tur att det är via telefon, det går så smidigt att lägga på luren och slippa eländet.

Fredrik sa...

Ja, alltså att snacka med någon som är full kan ju vara det tveklöst jobbigaste som finns utaför kategorin: våld/krig. Det leder ju inte helt oofta till både våld och krig.

Angåenders kivor och flyttlassar, du måste vara försiktig! 8) Det kan vara rariteter i år.

Simsalablunder sa...

Alla vinyler försvann i ett flyttlass på 80-talet. Några var förmodligen rariteter med dagen mått mätt.
Feelingen efter det var lite som när (om) man råkat ut för ett inbrott. I flera år hängde förlusten kvar. Nu idag är det ingen idé att böla över den mjölken, den har ju surnat för länge sedan.

Fredrik sa...

Bitterhet har inget bästföre datum. Tyvärr.