söndag 20 februari 2011

Kontemplera mera...

Alltså, den här dagen har fan varit episkt, i negativ bemärkelse. Dottern är sjuk, även om den medicin som jag nu satt in – observera, som jag satt in, eeeh, nej det var givetvis läkaren – verkar fungera. Hon är piggare än på flera dagar, och än så länga har jag inte fått en kaskad av spyor över mig. Än så länge… Bara en sån sak!

sverige, om man provar att öppna sina ögon...




Jag skulle hämta ut medicinen. Pratade lite med personalen på det apotek jag brukar frekventera - väsby har numera en överetaböering av apotek, tack alliansen, väl investerade skattepengar... Inte. Personalen klagade över deras nya datasystem – det är mycket krångligare än det gamla, men de har givetvis samma bemanning, de har inte heller fåt någon utbildningen om hur det ska skötas. Speciellt. Borgerligt, eller, jag menar, kapitalistiskt (alltså menar jag borgerligt), kan man spara in pengar så gör man det. Oavsett konsekvens. Avkastningen är det primära. Kapitalism. Och så undrar folk varför jag påpekar att man inte kan blanda in vård och omsorg i det konceptet. Hur äckliga korkade är ni? Väljer ni själva att bortse från det faktumet att pengar snackar, bara för att ni har en hobexideologi som bygger på utslagning?

Jag var dock jävligt klantig. Väl hemma med medicinen och det te jag köpte, brunkullans gröna så klart, valde jag att tappa flaskan i golvet. Bara att gå tillbaka till apoteket. Väl där fick jag lite uppmuntrande ord, med tanke på min fördömda motgång.

Ändå typiskt då våran huskassa är tom, tack vare en utarmad a-kassa – som givetvis är skändad av borgarjävlarna. Ingen på högerkanten klagar, de verkar gilla då folk blir fattiga. De verkar älska det, någon annan förklaring kan jag inte se, eftersom att de envisas med att fortsätta med vansinnet.

Högerkramare utan självinsikt ställer frågan vad som hänt med landet då folk måste sitta i timmar på akuten, för att sedan inse att det bara är att gå hem, utan att ha fått vård – trots att den politik som högern för leder till exakt just detta. Källhänvisning? Titta ut genom fönstret.

Ska vi skylla på sossarna? Ok. Sossarna har fört en allt med borgerlig politik. Ergo: högerpolitik ledde till detta. Ingen BÖR vara förvånad. Men alla är det. Samma sak med sjukförsäkringenskaoset. Hur kunde det gå till? Alla motståndare till alliansens så kallade reformer varnade för EXAKT detta. Men hey, vi är kapitalister, vi skyller på Stalin… Verkligheten bekommer oss inte. Så länge vi kan peka på att ingen sagt sig önskat konsekvenserna av sabotaget. Alltså är vi fria från synd. Men, hey, det är ni inte alls era fårskallar. Om konsekvenserna av eran politik alltid leder till lidande för underklassen, då ÄR ni borgarsvin de facto onda egoister.

Fattigdomen ökar. Som alla förutspådde. Klasskillnaderna ökar, som alla förutspådde – alliansen sparkar på de som inget har, precis som alla VÄNSTERdebattörer förutspådde. Inga häpnadsväckande resultat av vansinnet alltså. Ändå vägrar de ta sitt ansvar.

Jag är uppmärksammad på Nimas blogg igen. Jag älskar det! Nima är cool, jag håller inte med honom om mycket, men han är mer genuin än: hans fans, de är sinnesjuka, de flesta. Nu handlar det, som senast, om en källhänvisning. Angående Birgitta ”kvasifeministen” Ohlsson. Jag tror det i alla fall. Det är en text hon skrivit som avhandlas. Jag länkade till Petters text om den "avhandlingen" i mitt senaste inlägg. JAG ogillade Birgitta redan innan, men just här rör hon en fråga som är het, i min värld. Nämligen den att borgare aldrig tar upp problematiken med högerextremism; hon tar ju upp det så hon borde få en puss, eller nåt. Men nej, det räcker verkligen inte. Det här är något som högern satt i system, allt medan rasister tar sig in i regeringar över hela europa. Så, nej, att den ohemult överjävliga folkpartisten nämner att det kan finnas ett problem med högerextremism, det är lite som att försöka släcka en eld med att sikta vattnet mot toppen, det kanske ser bra ut, men det funkar inte. Vakna! Högerspöken. Är det ok att döma en människa för att hon har fel färg? Aldrig. Men varför stödjer ni dem då? Varför gömmer ni er bakom rasistiska meningslösheter som ”ismamism”, då det borde heta muslimska fundamentalister – som då vi pratar om kristna eller judar. Jävligt märkligt och obegåvat. Hur dum får man vara liksom… Uppenbarligen hur jävla dum som helst.

Mellanöstern. Den svenska liberala idiotin. Det handlar om klass. De, liberalerna, behöver en klass som inte kan säga emot. Nylieralismen trivs jävligt bra tillsammans med totalitära samhällen som Kina. De, liberalerna, behöver oljan, de älskar oljan - då gömmer de sig bakom rasism och klassförtryck. Men de skulle givetvis aldrig säga det – det vore politiskt självmord. Alltså kommer ni aldrig att hitta en källa på det. Ni kommer att hitt forskning som visar att den liberala/högerförvridna politikens konsekvenser alltid drabbar de fattigaste, men ni kommer att få höra poetiska bortförklaringar. Lögner. Och förnekelser, lite som då alliansen förnekade barnfattigdomen – det finns fattiga föräldrar, men deras barn finns inte. Ni förtjänar det, lögnerna och den makabra poesin. Om ni går på det.

Stryk ska ni ha!

Jag som skulle matblogga...

57 kommentarer:

Anonym sa...

I Umeå är varannan butik ett apotek. Man snubblar på dem faktiskt. Hoppas dottern blir frisk snart.

Fredrik sa...

Samma sak i VÄsby. Vi hade ett. Nu har ett till på samma ställe. Ett till på ett annat ställe. Och ett till på ännu ett annat ställe. Och... ETT TILL ta mig fan i mitt hus. Det är sant.

Det bästa med den här reformen är att skattepengar går rakt in i riskkapitalbolag. Det är extremt ansvarfullt av Reinfeldt...

Och att det nu är flera olika aktörer gör att de hänvisningar till andra apotek som kan ha medicinen om det DU går till inte har den, det går inte nå mer.

Med det var viktigt ideologiskt. Så vi skiter i det...

Fan vad jag är bitter.

Dotter hostar som fan. Det är nog dags för en ny dusch... :/ Men hon har varit pigg idag. Piggare. 8) Jag ska inte klaga.

Anonym sa...

Men lägg av, det är jag som är bitter. Bittrast! Fuckin asbitter.

MEN jag har varit på västerslätt o rekat lite, haha. Snart kommer det.

Anonym sa...

"våran huskassa är tom, tack vare en utarmad a-kassa – som givetvis är skändad av borgarjävlarna."

Facking episkt Fredde.

/Gunar

Anonym sa...

Högern kritiserar det som du kallar för högerextremism i handling, och inte i ord, som vänstern gör.

Nu är jag själv högerextremist (jag säger det innan ni gör det, så har vi det överstökat), och har studerat de här frågorna väl och noga. Mångkulturalismen, det vill säga ideologin som rättfärdigar en ockupation av västvärlden (där Sverige ingår) och som har anammats av hela det västerländska etablissemanget, är en av de många dogmer som den radikala vänstern historiskt kännetecknats för att ha förespråkat. Sammantaget ingår ideologin i den medvetet samhällundergrävande verksamhet som kallas för politisk korrekthet, och som har sitt ursprung i judiskt-etnocentriska intellektuella elitkretsar (Frankfurtskolan) där hatet mot vita människor varit ett kännetecknande drag.

Eftersom politisk korrekthet genomsyrar alla institutioner i hela samhället och anammas av det stora flertalet indoktrinerade västerlänningar, så är det givetvis felaktigt och ovetenskapligt att påstå att "högern" (moderater, liberaler, neocons o.s.v.) går "extremhögern"s (antisemiter, dissidenter och fritänkare) ärenden. Faktum är att nyliberal politik är mer aggressivt svenskfientlig och judisk-chauvinistisk än vad socialistisk politik är (och det vill inte säga lite). Detta kan exemplifieras i Carl Bildts regerings upprivning av Lucia-beslutet (ett invandringshämmande regeringsbeslut under Olof Palme), flyktingvågen i början av 90-talet, att Alliansen sedan de tillträtt 2006 slått rekord i invandring.
Högern och vänstern DELAR sin lojalitet mot den politiska korrekteheten och alla de dogmer som denna samhällundergrävande verksamhet initierat. Detta är fakta! En indignerad vänsterkommunist "hatar" måhända Fredrik Reinfeldt av ytliga skäl, men det är givetvis tomma ord då ALLA etablerade politiker (inklusive det sionistiska SD) håller med varandra i de viktiga ödesfrågor som svenskarna står inför. Judinnan Birgitta Ohlsson, som du citerar, är en av de mer extrema globalisterna och svenskhatarna som står att finna. Hon har bland annat förespråkat att man lägger ner Sveriges nationaldag.

Om Fredrk Reinfedlt, Tmbro och Birgitta Ohlsson ombeds att gå till 1) en "manifestation mot islamofobi" och 2) en "manifestation mot svenskfientlighet" så väljer dom givetvis det första, precis som Mona Sahlin, Dagens Arena och Fredrik D skulle ha gjort.

Detta ÄR givetvis sanningen!

PS: Hade Taimour lyckats med sitt uppdrag så hade han mördat flerdubbelt så många svenskar än vad som mördats av nynazister i Sverige, någonsin.

Mvh

//Rickard Melkersson

Fredrik sa...

Rickard, jag har läst dig på många andra bloggar och undrat om jag någonsin kommer att bli ärad av ditt avstamt.

Jag slutade läsa vad du skrev då du snackade om att förvara rasister. Finns det nåt som inte behöver försvaras så är det 1: pedofili. 2: mördare och på en stark tredje plats: rasister. Människor med så låg mänsklighet i sig, alltid på grund av dumhet, är vidriga - och korkade.


SD = rasist. Stämmer det in på dig?

Mångkult... ockupation av västvärlden? Är du helt världsfrånvänd? Ockupation... Det måste vara jobbigt att vara tvungen att dra slutsattser grundade på fantasin.

Undergrävande av samhället? Alltså, de droger du tar, och garanterat skyller mångkulturalismen på, var köper du dem? De måste vara bra.

Att hicka till en idiotisk tanke som att VI är ockuperade... Eller som att hela västvärldens etablisemang skulle ha annamat någon åsikt... Om man på allvar tror det, då är det lika bra man lägger ner.

Du kommer aldrig att övertyga mig om att det du kallar pk, och sen beskriver som något negativt och "underminderande" är annat ordbajseri från en desperat liten människa som vill skylla något den inte förstår, på något som den är rädd för.Tragedi!

Att du sen visar att konsekvens av handlingar inte är din starkaste gren - det är inte din gren över huvud taget... Jag säger då det.

Det finns så många argument som smular sänder dina lögner och ditt jävla vansinne, men det är att slösa på tid du inte förtjänar och mental ork jag aldrig kommer att kunna uppbåda.

Jag diskuterar gärna med människor. Men det förutsätter att de människorna följer en enkel regel: hitta inte på verkligheten. Hänvisa inte till forskare som anser att den ariska rasen är eftersträvansvärt - och skiter i att det kommer från Iranier, med givna slutsattser... nej. I din hittepåvärld kan du sitta och fantisera om hur vi är ockuperade.

Nej. Det är inte lönt. Det är som om du skulle påstå att Dr Snuggels är en dokumentär. med den skillnaden att Dr Snuggels är en bra mycket bättre människa än dig, trots att han inte finns.

Empati? Slutledningsförmåga? Helt okända begrepp för dig.

Ditt exempell, på slutet... Ja, jag läste det du skrev. Jag ångrar mig dock. Ordentligt.

Till sist: jag hatar rasister. Du är en rasist. ergo...

Håll dig långt borta. På heltid.

Fredrik sa...

Gunar: Episkt. På ett dåligt sätt.

8)

Wonder Warthog sa...

Rickard Melkersson: Du måste vara en mycket ensam och bitter liten skit..

Fredrik; Tungt inlägg!

Fredrik sa...

Vårtan: ibland räcker det med så korta meningar. Men jag blir galen.

Fungerar verkligheten olika för olika?

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Jo: Att hänvisa till Mengle = inte ok.

Jag sa: inga rasister är välkomna här. Jag menar det.

Är ni så rövknullade att ni tror på rasbiologi och strunt som ockupation av väst, då kan ni dra åt helvete.

Du får inte skriva här, pajas.

Fredrik sa...

Just det: killen skrev att jag bemötte hans fakta i affekt. Att jag inte höll mig till fakta.

Med det sagt, så inser ni att denna människans avföring till åsikter inte hör hemma på jorden. Kanska på planeten Ur-anus. Men inte här. Aldrig mera här.

Låt er nu inte luras av sådan retorik; att bli illa berörd av rasister är naturligt. Om man inte blir det saknar man empati. Om man anser att rasism är något att stå upp för, ja, då önskar jag er könsherpes.

Kommer man med fakta som: vi är ockuperade, ja, då är det bara att inse att klubben för inbördes beundran även har en en korkad/fattig forskare på lönerullen.

Låt er inte luras.

Och tvingas ni lyssna på sådan vidrigt svammel: gå därifrån, även om väggen inte ska behöva lyssna på sådan idioti, är det bättre ät väggen tvingas till det än du. De sår livsfarliga frön.

Hitler kunde ha stoppats. Det kan även dessa dårar.

Anonym sa...

Det första du gör när du motiverar din censurering av mitt inlägg, är att LJUGA genom att säga att jag hänvisar till Mengele, vilket inte är sant.

Det är inte hederligt av dig att göra så, och det är att betrakta som en härskarteknik, välanvända argumentationsfel bland vänsterbloggare...

//Rickard Melkersson

Fredrik sa...

Åh Buhuuu

Stackars dig som blir anklagad att gilla Mengle. Men du gör ju det, så varför sätta sig på en hög häst?

Du har inte kommit med en enda källa. Jag har inte bett om någon. För att: jag är inte intresserad av vad rasbiologier kommit fram till. Eller flumteorier om multikulti... Det är ångorna av knarket du inte kan hantera - det är en psykos. DU är en psykos.

Du fattar verkligen inte vad problemet är va? Dina åsikter är så infantila och vidriga att de borde spöas. DU å andra sidan, ska bara söka läkarhjälp för ditt vansinnet. Jag tror att din hjärnbark är skadad - empatilöshet är ett allvarligt fel. Men det finns medicin. Dopamin och endorfin borde kunna göra dig glad. Diagnosen är bipolär - eller psykos, som sagt.

Kom inte och verka sårad då det du står för är så förnedrande och indskefullt att Hitler nicker igenkännande.

Kom inte heller med snyfthistorier om Goodwin... Få det här in i din skalle: jag är inte intresserad av människors åsikter, om de är så världsfrånvända som dina, annat än i rent forskningssyfte. Att göra en obduktion på dig måste vara varje läkares dröm. Den lär visa att hjärnan förmodligen ruttnat bort. Den diagnosen kan man ställa då man läser om dina jävla ockupationer, och ditt förment, och fårskalliga försök att använda vetenskap för att bevisa... Ja. Att det är bra att vara idiot?

Du vet ingenting. Sluta låtsas som du gör det.

Vilken del av: rasister gör sig icke besvär. Ni är inte välkomna. Här bestämmer jag. Till hundra %

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Om ni undrar vad som stod där ovan: Bla bla bla bla jag är en hjärndöd rasist och älskar Hitler bla bla bla bla

Jag missade tre ord i sista mening i förra kommentaren, det var nog därför liket kom tillbaka.

De tre ord jag missade var: förstog du inte.

Rasister är inte välkomna. Förstår du det? Stick till någon som lyssnar på idiotin. För jag gör det inte. Vidriga dumma ursäkt till en människa.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Mehmet sa...

Usch för alliansen och SD.
Islam är bra, Sverige ska bli muslimskt.
Bra skrivet Fredrik.

Fredrik sa...

Ni var då inte lite tröga.

Och sen: jag sänker mig inte till er nivå, så sluta få mig att försöka.

Allvarligt. er nivå = rasism. Men tröga är ni i alla fall. Vilket är helt förklarligt med tanke på era hjärndöda åsikter.

Den som tycker att man kan resonera sig fram till rasism, den har redan lagt ribban under nivån för vad vi trodde var möjligt.

Fredrik sa...

Mehmet: sverige ska vara sekulariserat. Alltid.

Jag gillar inte någon form av fundamentalism. Är det fundamentalistiskt av mig? Då är det dags för oss att kasta ordboken och skapa en ny.

Islam och kristendom är ungefär lika sinnesjukt i min värld - jag avskyr då man ger sig på minoriteter bara för att man är hjärndöd, som svinet här ovan - han som kallars sig högerextemist.

Jag anser att de som har sin tro utan att trycka den i annsiktet på andra ska få tro exakt vad fan de vill. Jag ska tillexempel slippa tro på nåt.

DET tror jag på.

Mehmet sa...

Usch för dig Fredrik.
Trodde du var på muslimers sida.
Du är rasist.

Fredrik sa...

Islam är en religion. Inte en ras.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Det är ruggigt problematiskt att få in det i rasistiska hjärnor att inget ni länkar till eller skriver kommer att tillåtas. Ni är helt enkelt inte värdiga. Håll era inavlade rasteorier långt borta. Hur många gånger ska jag måste säga det? Hur tröga är ni? På en skala?

Anonym sa...

Jag är nog inte trögare än gemene man, men det var ju du själv som efterfrågade källor...

Varför vill du inte diskutera? Är du rädd för att förlora debatten? Kom igen nu, Fredrik. Så farligt kan det väl inte vara? Om du nu i grund och botten har rätt så svär jag att anamma din ideologi, låt oss presentera våra egna källor och bedömma på ett demokratiskt vis, eller? Du är väl demokrat?

Fredrik sa...

Fråga jag efter källor?

Kan du läsa?

Jag skrev:

"Du har inte kommit med en enda källa. Jag har inte bett om någon. För att: jag är inte intresserad av vad rasbiologier kommit fram till. Eller flumteorier om multikulti... Det är ångorna av knarket du inte kan hantera - det är en psykos. DU är en psykos."

Jag är inte det minsta rädd att förlora en debatt mot en rasist. Det GÅR inte.

Om jag är demokratisk... Kan man vara demokratisk?

Jag är FÖR demokrati. Den här bloggen är inte för demokrati, den är för MIG, av MIG. Och så vidare.

Om du tror att ditt vansinniga orerande om varför muslimer är farliga kan beläggas med fakta, då har du ingen som helst koll på världen, vad som har hänt i den, och vad din idioti kan leda till.

Läste du vad jag skrev till Mehmet? Läste du det rätt? Jag gillar inte religion, men jag avskyr folk som ger sig på en minoritet - för i sverige är muslimer en minoritet - med fördommar och hat, bara för att ni är obegåvade.

Min ideologi: åt var och en efter behov. Min kommunism är helt öppen. Men din liberala våldtäkt av ordet hör inte hemma här. Så, jag upprepar mig en gång till: rasister gör sig ej besväret. För från mig för ni bara spottloskor, vilket är mer än ni förtjänar.

Capish? jag vill inte upprepa mig en gång till.

Anonym sa...

Jag har full förståelse för att anti-demokrater och kommunister likt dig själv är för skendemokratier och lögnaktiga propagandafloskler om allas lika värde och egalitarism. För att meddela dig så är AWF Edwards (vilken är författaren till forksningsrapporten jag länkade) varken rasist eller rasbiolog. Han är genetiker och evolutionsbiolog och utvecklade bland annat Venn-diagrammet.

Problemet med sådana som dig är att du varken kan eller vill förstå. Du är betingad genom uppväxt, etablissemang och media att tro det du tror, och maler ur dig de ord som förväntas av dig.

Inser du att egalitarism bygger på lögner? Inser du att din utopiska dröm om ett kommunistiskt samhälle enbart är just en utopi? Inser du att varje mångkulturellt samhälle i världshistorien förfallit? Inser du att det inte handlar om religion, utan ras? Inser du att du förnekar all form av bevisföring som motstrider din åsikt, utan att ens försöka läsa bevisen? Inser du att du i grund och botten lever i en lögn?

Jag förväntar mig inga argument annat än personliga påhopp och floskler om rasistiska hjärnor och spottloskor - men sedan verkar ju din mentala kapacitet inte sträcka sig längre. Du kommer förmodligen att censurera detta inlägg i ren och skär rädsla, men du bemödade dig åtminstone med att läsa det - vilket är det viktigaste.

Fredrik sa...

Ohemult.

Först ger du dig på mig för att jag har fördommar om rasister - vilket är absurt, eftersom att fördommarna kommer från DIG - jag förklarar bara att rasism får mig att se svart. Det är en slutsatts du aldrig kommer att klara av, då hade du inte skrivit något så obegåvat.

Sen väljer du, som jag påpekade, den liberala rövknullandets väg: kommunism handlar om demokrati. Om du hade kunnat dra en slutsatts, vilket du bevisligen inte kan, hade du insett att proletariatets diktatur är något så sjukt som allmän rösträtt. Jag begär inte av någon så obegåvad människa att du ska klara av att dra en sådan simpel slutsatts. Det skulle dessutom kräva kunskap om 1800-talet och det statsskick som fanns då ideologion uppstod.

Men jag förstår att du inte förstår. Vi hade inte haft den här diskussionen i så fall.

Sen kom du med din länk. Vad vill du att jag ska motbevisa? Din iq? Det bevisar du själv att det inte finns.

En gång i tiden fick en vetenskapsman nobelpriset för frenologi. Hur bra gick det?

Kärnan i det hela är att vi kan tänka själva, med vissa uppenbara undantag... Vi måste inte förtrycka. Ändå lägger du dig platt för kolonialismen. Och kallar det något annat. Hittar en länk (som Mengle hade varit stolt över) och raljerar vidare.

Min utopiska dröm har du ingen aning om hur den ser ut. Men jag kan lova dig att alla får platts. Och att det är demokratiskt. Och ingen behöver svälta. Så, det här är sista gången jag säger det, kom inte med någon jävla rasistsmörja här. Jävla dåre.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Nu räcker det.

Du förstår inte. Vad jag menar med lineralt rövknullande, är att du svalt deras förklaring hook, line and sinker.

Ta dina bruna åsikter någon annanstns. Och gräv ner dem. Du kan göra dem sällskap. Alla skulle bli glad.

Men. Nu räcker det. Slösa inte min tid med vansinne jag inte kan skratta åt. Dina åsikter framkallar konvulsioner.

Iväg med dig.

Fredrik sa...

För er som undrar vad jag tog bort: här har ni en lite vidrig del av texten:

"Allmän rösträtt är en skam på väldigt många plan, men faktum är att dina idéer mycket väl skulle kunna besannas om det inte vore för de neger- och arabhorder som utan tvekan skulle bringa systemet på sina knän. Likt de gör överallt på jorden."

Så, det måste bort. Sådan avgrundsdjup dumhet ÄR farlig. Fråga vilken jude som överlevde andra världskriget som helst. Eller kommunist. Eller färgad. Eller homosexuell. Eller frisk människa.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Jag sa: NU RÄCKER DET!

Anonym sa...

Denna diskussionen är humor på hög nivå!! Har nog aldrig sett en svagare debattör än herr Fredrik här.

"NU RÄCKER DET"

Så där vinner man fan i mig en diskussion! :'D

"NU RÄCKER DET GRABBAR!!! JAG ORKAR INTE HA FEL MER!!"

Fredrik sa...

Det är för att du uppenbarligen har svårt att förstå.

Jag tar bort dina inlägg med texter som att det var en konspiration att judar utrotades. Sådan vidrig skit SKA inte försekomma här.

Jag inser att du är för dum för att fatta att JAG bestämmer här. Och JAG har ingen som helst lust att du ska få sorida dina verklighetsfråndvända spyor här.

Jag har redan förklarat mig. Att du inte fattat det, ja, vad fan säger det om dig?

Inavlade jävla dåre.

Anonym sa...

Men Fredrik, lyssna nu, JAG (du vet jag som var den som inledde diskussionen) har inte använst ordet negrer, JAG har inte påstått att tyska nazister inte mördade judar, JAG har INTE sagt att det pågår en regelrätt ockupation av västvärlden, utan att mångkulturalismen (ideologin) "...rättfärdigar en ockupation av västvärlden...", det är inte samma sak.

ÄNDÅ cenusurerade du även mina kommentarer, så ditt försök att motivera censureingen med att det handlade om "vidriga åsikter" fungerar således INTE!

TÄNK vad enkelt det hade blivit för dig om du bara, lugnt och sansat, hade sagt "nej, jag är inte sugen på att diskutera det här, vänligen håll dig borta", då hade du sluppit mig. Istället var du osaklig, otrevlig, använde dig utav personagrepp och kom med rena lögner om mig och mina åsikter. Tar du inte tillbaka det så tänker jag inte släppa dig.

Du är genomskådad, Fredrik, du har inga argument och du KAN INTE krossa mig!

//Rickard Melkersson

Fredrik sa...

Du krossar dig själv.

Dina åsikter är vidriga.

Jag förklarade exakt varför dina textspyor inte var välkomna. Sen kom packet, då blev det ännu vidrigare.

Du är redan krossad. Kryp hem.

Du är inte önskvärd, varför envisas du? Är du ännu trögare än du redan gjort sken av?

ännu en anonym sa...

Men...du talar vitt och brett om hur du avskyr rasister, att du tar debatten med dem vilken dag som helst - och nu när du får chansen flyr du. Varför? Det här är väl ett synnerligen gott tillfälle att få demonstrera detta?

Nej, var jag själv står i olika frågor, mina tankar och värderingar tänker jag inte redogöra för. Jag har på din blogg och annorstädes nämligen uppmärksammat ditt onyanserade, svartvita sätt att se på saker och ting, så en kategorisering klarar du med lätthet själv.

Fredrik sa...

Att ta debatten innebär inte att jag accepterar lögner och skitsnack.

Den tanken klarar du inte av. Du har inte så mycket att tänka med kanske.

Men, visst är det synd om lilla dig? Missförstådda hatspridare.

Jag sprider inte mitt hat, jag vill kväva era obegåvade åsikter, eftersom att de faktiskt sårar människor - och att det bygger på låtsasvärldar.

Jag här läst äckliga saker som att förintelsen inte har skett - något som Irans ledare kan komma undan med, men han är en marionet under religion och präster. Vad är din ursäkt?

Sen de där teorierna om att väst har låtit sig ockuperas, ideologiskt. Alltså, med sådan dumhet är ni inte förtjänt av seriösa svar. Ni är inte seriösa. Ni är hjärntvättade och så jävla korkade att det smärtar.

Kan det vara en slump att rasismen alltid växer i dåliga tider? Nej. Missnöjespolitik är det ni för. Ni fiskar i grumligt vatten - och rasismen är alltid starkast där utbildning är som lägst. Knappast en slump.

Du kan använda fina ord, om du kan några, men då allt kommer till kritan är du en idiot eftersom att du gör skillnad på människor.

Dra åt helvete.

ännu en anonym tittar in igen sa...

Jag blir något förbryllad av svaret på mitt förra (och på denna blogg allra första) inlägg. Om det nu var menat till mig, alltså. Antingen blandar du ihop mig med någon tidigare kommentator eller så blev mina farhågor besannade.

Att du inte accepterar lögner och skitsnack har jag förståelse för, undrade bara var dina argument var någonstans. Att, som någon här påpekade tidigare, bara gorma "sluta", eller som nu "dra åt helvete" bjuder inte precis in till någon saklig debatt.
Varför det skulle vara synd om mig eller på vilket sätt jag sprider hat förstår jag dock inte.

"era obegåvade åsikter", skriver du.
Jag valde att inte alls ge uttryck för några åsikter, ändå tillskriver du mig sådana och placerar mig i samma fack som dina övriga antagonister, något jag alltså gissade mig till skulle ske.

Du hävdar att jag förnekar förintelsen, att jag anser väst vara ockuperat (för "ni" är väl riktat även till mig?). Var någonstans, i min alltså första och dittills enda kommentar på din blogg, läser du in det?

"då allt kommer till kritan är du en idiot eftersom att du gör skillnad på människor"

Allt jag gjorde var att ställa en fråga, rakt och tydligt (anser jag i alla fall och de flesta med läsförmåga säkert med mig). Jag gav inte uttryck för någon som helst ståndpunkt men tillade att en dom förmodligen skulle falla ändå. Och det gjorde den ju, snabbt och hårt.
Den här oförmågan till insikt, som du ondgör dig över, lever och frodas uppenbarligen även i dig själv.

Fredrik sa...

Då du är anonym är det helt meningslöst för mig att skilja er troll åt. Ni säger ungefär samma sak.

Dina farhågor, my ass. Dina farhågor torde väl handla om vilken färg det är på människan som väljs till statsminister, ochinte så mycket annat.

drar man ut skitsnacket från era argument finner man som sagt endast vakum.

Att försöke ge sig på en eller två meningar av mig, och på den vägen ifrågasätta allt jag säger och tycker, det är endast underhållande. Då det gäller hatet ni sprider är det en annan sak. N/du tar er friheten att förfölja männsikor. Vakna! Psykosen kan botas med kunskap.

Ordet kärlek måste skrämma er eftersom att ni lägger ner så mycket tid på att försöka hindra det.

Seriöst, vad vill du? Jag förstår inte. Inga argument kommer någonsin att få mig att tro att lösningen på ett problem som skapats av rasism skulle vara mer rasism.

Att den slutsattsen är oändligt långt borta är uppenbart. Hur vore det om du försökte kolla upp en historiebok som inte är skriven av någon vitmaktjöns? Hur vore det om du försökte se en större bild en den förvrängda bild som ni pekar på?

Är du av den åsikten att förintelsen är påhittad är du inte välkommen. Då är du redan mentalt förstörd.

Påstår du att vi har annamat en ideologi som ger - som någon av er äckel skrev, - kamelryttare möjlighet att ta över väst. Alltså, det är så dumt att ni inte fötjänar seriösa svar. Just nu är jag sjuk och har inget bättre för mig. Hade jag varit frisk hade jag trykt bye bye på en gång.

Sluta vara anonym. Fegis. Sluta komma med mentala våldtäkter. Idiot.

Stämmer inget av det här vansinnet in på dig - underbart!

Fredrik sa...

En reflektion: alla ni rasistsvin som hittar hit, det är lite märkligt att ni hittar till samma post. Ingen av er bläddrar bland de andra posterna eller kommenterar de andra trådarna där jag förklarar varför ni är det vidrigaste som finns efter mördare och pedofiler...

Sen låter ni försynt sårade över mina varma ord mot era intellektuella spyor.

Hur dumma är ni egentligen?

Varfifrån har ni er lilla klubb för inbördes mentalt vansinne? Tell me! Jag vill länka dit.

Fredrik sa...

Här kan ni skriva. Den tråden är helt tillägnad er rasister.

http://fredrik-d.blogspot.com/2011/02/konsten-att-genomskada-idioti-krossa.html

hej igen, Fredrik (den anonyma fegisen svarar) sa...

"Seriöst, vad vill du? Jag förstår inte."

Svaret finner du i mina två tidigare kommentarer, men jag tar det igen.
Efter att ha läst på din blogg om din kamp mot rasism blev jag förvånad över att när ämnet här dyker upp så verkar du ovillig till att just debattera.
Mycket snack, lite verkstad, ungefär.
Och jag undrade då: Varför?
Jag fick en förklaring, om en halvdan, men även falska anklagelser och rena personangrepp slängt i plytet.
Och (som jag redan förklarat) det var DE otrevligheterna jag befarade skulle komma. Jag var alltså inte bekymrad över vilken färg en statsminister har på hyn, det var det du som, av någon outgrundlig anledning, antog.

"drar man ut skitsnacket från era argument finner man som sagt endast vakum"

Försök att särskilja mig från de övriga kommentatorerna. Jag har redan klargjort att det var min allra första post här, således borde det inte vara så svårt.

Jag har inte gett mig på eller förföljt dig på något sätt, ej heller spridit något hat.
Du hävdar tex att jag skulle ha läst historieböcker skrivna av någon "vitmaktjöns", något som aldrig skett.
Och vad är det för förvrängd bild jag (JAG alltså, inte någon annan kommentator) pekar på?
Ditt svammel vet inga gränser.
Istället för att fråga ger du själv svaren. Det blir ju enklast så, men rimmar också väldigt illa med att på samma gång säga sig vara emot trångsynthet och fördomar.
Den som verkar leva i en mikroskopiskt liten värld av oss två, döma på förhand och kasta glåpord omkring sig är faktiskt du.
För trots att du undrar vad jag vill, alltså är osäker på mina intentioner, så är jag en fegis, en idiot, jag begår, förlåt, "kommer" med mentala våldtäkter mm. Ganska så grova påhopp.
Jag har förstått att du lider av dyslexi och kanske kan detta förklara din så vilda tolkning av det jag skriver (nej, det är inte ett försök från min sida att såra dig, sådana låga grepp överlåter jag till dig).

P.S.
Hade det passat bättre om jag fyllt i Kajsa Kavat, Sonny Liston eller Tjalle Tvärvigg i namnfältet?
Hade det gjort mig mindre feg eller måste man även ge ut person och telefonnummer för att vinna respekt hos dig?

Fredrik sa...

Vilken jävla diaré.

Du kan ju inte läsa: men hit ska du-->

http://fredrik-d.blogspot.com/2011/02/konsten-att-genomskada-idioti-krossa.html


Och sen ang att inte vilja svara på diarén:


"Som avslutning: då jag säger att jag tar matchen med rasister vilken dag som helst, menar jag inte att jag tillåter vilka dumheter som helst här på bloggen. Kommer man med uttalanden som att förintelsen inte hände, ja, då tar jag bort det. Ohederligt spel har jag inget till övers för. Då kan ni sätta er i skamvrån och kontemplera över er idioti."

Du kan lägga ut ditt nr. om du vill. Jag har förvisso inte tänkt att ringa dig. Det skulle vara att ge dig allt för mycket uppmärksamhet.

Men du skulle kunna sätta ut ditt namn. Tillexempel. jag är för trött för att kalla dig idiot igen. Fast, det passar så bra. Idiot.

Fredrik sa...

Om ni slutar vara anonyma behöver du inte oroa dig för att jag misstar dig för att vara någon annan idiot. Enkelt, men en idiot förstår det inte.

Atts en tycka synd om sig själv för att man har åsikter som sveriges dummaste politiker har, ja, det är bara befängt. Kliv av stolen. Kom ner på jorden. Förtryck är aldrig ok. Det är därför jag bekämpar er.

nu börjar det likna nåt :) sa...

Vad är det i mina kommentarer du finner idiotiskt?

idioten sa...

När du skriver "er", menar du då även mig?

Fredrik sa...

Eftersom att ni är anonyma menar jag er alla. Jag orkar inte jämföra ip-nr.

Använd ett förnamn. Ellet ett efternam. Eller låt bli att skriva. Valfritt.

som det behagar sa...

Jag förstår givetvis att det blir lättare att urskilja med ett namn, men ur feghetssynpunkt gör det mig knappast mindre anonym om du hade sett att jag heter "Mariam" eller "Kalle".

Jag förstår även att du inte vill eller kan föra ett resonemang utan bara tjafsa (apropå feghet, visst är det skönt att på tryggt avstånd bakom ett tangentbord kunna kalla någon för tex idiot?).
Det har jag varken tid eller lust till utan ska nu ge mig av ut i den riktiga världen.
Med mig tar jag en dos nya epitet. Får se vad mina vänner säger, om de finner de adekvata.
Att jag är en fegis kanske några av de redan tycker, vad vet jag. En idiot hoppas jag då rakt inte de anser mig vara. Illiterat vet de att jag inte är,
förtryckare...njae, jag tror inte den passerar heller.

Jag vill sprida så lite dynga omkring mig som möjligt och är inte rädd för kärlek, så jag säger: Tack för pratstunden, Fredrik. Ha det bra.

Fredrik sa...

Jag känner mig hemskt feg.

Du kan verkligen inte läsa va?

http://fredrik-d.blogspot.com/2011/02/konsten-att-genomskada-idioti-krossa.html

Där kan du rapa. Då är allt samlat, och om du läser inlägget slipper jag svara på frågor som är så dumma att man storknar.

Dina vänner? Ni sitter alltså i en liten obegåvad och inavlad grupp och tycker synd om er själva för att ni är rasister och ingen förstår er? Föga förvånande. jag skulle älska att sitta mot er öga mot öga. Men jag skulle förmodligen bli så frustrerad av eran dumet att jag skulle spy.

Det går liksom inte att förklara något för en idiot - det ligger i idiotins natur - det är därför ni inget förstår.

Så vill du nåt eller ska du bara tycka synd om dig själva för att jag hatar den förvridna verklighetssyn och ni sprider med erat rasistiska hat? Fjant. Var är fjant? Jo, mamma, fjant är anonym och hörjar på fredriks blogg. aaah

Stackare där.

Jag tackar då rakt inte för bortslösad tid.

den fege rasisten (fniss) sa...

Efter en trevlig helg utan dator var jag nu tvungen att titta in igen för att njuta av ditt förmodat genomkorkade svar.

Jo, jag kan både läsa och uttrycka mig i skrift, något du uppenbarligen har stora problem med. Detta gör dig avundsam.
Jag har inte i någon av mina kommentarer luftat några som helst rasistiska åsikter, det hade du insett om du kunnat - just det - läsa.

Varför jag ursprungligen lämnade en post här har jag redan klargjort och det finns ingen anledning att göra det en gång till, du skulle ändå inte förstå - pga dina lässvårigheter.
Detta handikapp, som du är smärtsamt medveten om, är orsaken till ditt gaggande om än det ena, än det andra, om åsikter mm som du påstår att jag sympatiserar med. Jag får återigen förtydliga för dig men du saknar helt enkelt förmåga att inta denna information och maler istället på med ditt nonsens som den maniske delirier du är.

Visst är det tragiskt att se en person som ger analfabetism ett ansikte och som blir intellektuellt omsprungen av valfri Big Brother-deltagare försöka föra sig i ett resonemang - på sin egen blogg till råga på allt - men som jag skrev inledningsvis ändå underhållande, att få ta del av din totala brist på slutledningsförmåga, att få se skrivandets Eddie the Eagle med full kraft demonstrera sina tillkortakommanden och gång efter annan idiotförklara sig själv.

Det var ett tag sedan jag stötte på en imbecill av din magnitud och jag kunde faktiskt inte låta bli att bjuda några av mina vänner (bland de en del utlänningar, invandrare - försök knäcka den nöten, du mentala mygga) på ett gott skratt, så jag lät de ta del av vår dialog.

Men nu får det ändå vara nog.
Jag ställde en enkel fråga, till svar hällde en sinnesslö kverulansparanoiker en tunna med exkrementer över sig och frågade om det dög.
Så här i efterhand förstår jag inte varför jag förväntade mig en vettigare replik, det stod ju nämligen rätt klart från början att någon sådan inte skulle komma.

Så några flatskratt frambringade du åtminstone, men då lyteskomik tenderar att lämna en jolmig eftersmak bjuder jag dig nu farväl för att aldrig återvända. Vill jag för någon kort stund dra på mungipan åt spekulerande snillen utan att riskera bajsbefläckning behöver jag bara gå förbi utanför närmaste Samhallbyggnad och lyssna vid någon rök eller lunchrast, alternativt kika igenom dokumentären "Snickeriet".
Jag behöver ju inte överdriva och gå in på din blogg.

Fredrik sa...

Du säger att du kan läsa, ändå förstår du inte något av det du läser. Grattis. Typ.

Jag har som sagt ingen aning om vem av er som är vem, så jag drar er alla över en kam. Det känns naturligt då ni håller på att fåna er som bäbisar.

Jag har skrivit det redan. Så det där med läsförståelse, det går ju fetbort som en beskrivning av dina egenskaper. VIlket vi visste.

Oj. Du kunde ett svårt ord. *apploder*

Grattis! Din mamma måste vara stolt.

Du är alltid välkommen. Jag kan alltid radera kommentarerna om de är så obegåvade att datorn börjar hosta. Och att du inte klarar av att följa den länk jag gav dig, som jag gav alla, det visar bara återigen vilken amöbanivå du ligger på intelligensmässigt.

Eftersom att ingen av er har provat att läsa det jag säger i själva originalposten och komma med någon tanke angående det, utan ni bara fokuserat på mig, visar det att ni inte skulle klara av en debatt om den så var med ett lik. Återigen. Grattis.

missyemelie sa...

Underbart skrivet!